TCDD VAROITUS! Korkea jännite annetaan

TCDD VAROITUS! Korkea jännite annetaan
TCDD VAROITUS! Korkea jännite annetaan

Turkin valtion rautateiden pääosasto varoitti; "Gebze Köseköyn rautatien 3. ja 4. linjan laiturien rakentaminen, infrastruktuurin, päällysrakenteen ja sähköistyksen rakentaminen" puitteissa 10 voltin jännite syötetään Köseköyn (sisältyy) - Yarımca (sisältyy) asemien välisiin tavanomaisiin ajojohtoihin. toukokuu 2023.

Navigointi sähköjunan ilmajohtojen alla, koskettaminen napoja, lähestyminen johtimiin ja koskettamalla maahan putoavia johtimia ovat vaarallisia hengen ja omaisuuden turvallisuudelle.

ENERGIAN TOIMITUSPÄIVÄMÄÄRÄT JA REITIT

10. toukokuuta 2023 alkaen 27500 XNUMX voltin jännite syötetään tavanomaisille rautatien ajojohtojen Köseköy (sisältyy) - Kırkikievler - İzmit - Derince - Tütünçiftlik - Yarımca (sisältyy) (Kocaelin maakunnan rajat) välillä.

Günceleme: 08/05/2023 10:36

Samanlaisia ​​mainoksia