Söğütlü Tokmaklıderen sillan kunnostus

Söğütlü Tokmaklıderen sillan kunnostus
Söğütlü Tokmaklıderen sillan kunnostus

Pormestari Yüce ilmoitti, että Söğütlü Tokmaklıderen silta uusitaan. Yüce sanoi, että he purkavat epämuodostuneen nykyisen sillan, "Rakennamme uuden sillan, jonka pituus on 30 metriä ja leveys 13 metriä. Olemme saaneet valmistelut päätökseen, toivottavasti pääsemme aloittamaan prosessin pian. Onnea, hän sanoi.

Sakaryan pääkaupunkiseudun pormestari Ekrem Yüce ilmoitti lisäävänsä sillan rakennus- ja peruskorjaustöihin uuden. Yüce ilmaisi, että kaikki Söğütlü Tokmaklıderen sillan valmistelut on saatu päätökseen, ja sanoi, että työt alkavat pian. Puheenjohtaja Yüce ilmaisi, että Tokmaklıderen sillalla on erittäin tärkeä paikka alueelliselle liikenteelle, ja totesi, että nykyinen silta puretaan ja rakennetaan uusi.

Pormestari Ekrem Yüce, joka totesi, että he ovat saavuttaneet Metropolitanin vahvan palvelukäden kaikille kaupunginosille, sanoi: "Kuten tiedetään, olemme tehneet siltojen huoltoa ja korjauksia kaupunkimme eri kohdissa. Yksi viimeisistä töistämme oli Mollaköyn silta. Viimeistelemme ja otamme sen käyttöön lyhyessä ajassa. Samoin kansalaisillamme oli pyyntöjä Söğütlü Tokmaklıderen sillan uusimisesta. Teimme myös toimia. Teimme valmistelumme. Toivottavasti aloitamme käsittelyn lähipäivinä. Onnea, hän sanoi.

Presidentti Ekrem Yüce, joka myös sisälsi selitykseensä uuden siltahankkeen yksityiskohdat, sanoi: "Puramme täysin nykyisen sillan, joka on vääntynyt ja ei täytä tarvetta, ja rakennamme uuden sillan, jonka pituus on noin 30 metriä ja leveys 13 metriä. Turvallista kuljetusta varten tulee myös 20 porapaalua. Uuden yksijänteisen siltamme rakennusvaiheessa kuljetus tapahtuu vaihtoehtoisia reittejä pitkin. Toivottavasti siltatyömme valmistumisen myötä alueen liikenneturvallisuus maksimoidaan", hän sanoi.

Günceleme: 22/05/2023 15:15

Samanlaisia ​​mainoksia