Fantarium24 Fenerbahce Ankaragücü katso ottelua suorana Selcuk Sports Fb Ankara live-katselulinkki

Fantarium Fenerbahce Ankaragucu katso suoraa lähetystä Selcuk Sports Sifresiz Fb Ankara live-katselulinkki

Fenerbahce kohtaa Baskentin MKE Ankaragücün Spor Toto Super Leaguen 29. viikolla. Vaikka Galatasaray voitti ottelun eilen Superliigassa, Fenerbahcen on voitettava ottelu, vaikka se vähentää mestaruuden mahdollisuuksia. Fanit, jotka haluavat seurata Fenerbahce Ankaragücü -ottelua suorana, etsivät, kuinka FB Ankara -ottelua voi seurata suorana maksutta. Selcuk Sports Fenerbahce Ankaragücü katso ottelua suorana Bein Sports 1 Justin TV Katso Fenerbahce-ottelu jäätymättä Fantarium24 Mekan TV Netspor Fb Ankara katso suorana laiton linkki. Milloin Fenerbahçe Ankaragücü -ottelu lähetetään suorana?

Selcuk Sports Fenerbahce Ankaragucu seuraa ottelua suorana

Fenerbahçe isännöi Ankaragücüa ​​Süper Ligin 29. viikolla. Jorge Jesusin joukkue, joka kaatoi Karagümrükin hävittyään Beşiktaş-derbyssä, jatkaa sarjaa kotikentällä. Viikolla, jolloin johtaja Galatasaray voitti, keltainen Lacivertliler ei kestänyt pisteiden menetystä. Baskentin joukkue, jonka moraali nousi Istanbulsporin voiton myötä, pelasi ensimmäisen ottelunsa. KadıköyHän haluaa jatkaa. Milloin on Fenerbahçe-Ankaragücü-ottelu, mihin aikaan, millä kanavalla? Vastaukset kysymyksiin ja ottelua edeltävät tiedot ovat uutisissamme.

Selcuk Spor TV Fenerbahce Ankaragucu katsoa ottelua

Ankaragücü, joka vieraili Fenerbahçessa Jorge Jesusin johdolla, jonka 7 ottelun tappioputki päättyi Beşiktaşin derbyssä ja voitti Fatih Karagümrükin 2-1 viime viikolla jäämässään ottelussa, hävisi ottelussa 57 pistettä. tie. Johtaja Galatasaraylla ei ollut kärsivällisyyttä voitetun viikon aikana. Baskentin joukkue, joka eteni semifinaaliin voittamalla cupissa Trabzonsporin, voitti Istanbulsporin kotonaan 3-2 ja sai 28 pistettä jäädessään ulos tulilinjalta. Tolunay Kafkasin joukkue jatkaa debyyttiään kaatamalla kovan vastustajansa.

Fenerbahçe ja MKE Ankaragücü kohtaavat Ülker Stadiumilla Spor Toto Super Leaguen 29. viikolla. Erotuomari Atilla Karaoğlan viheltää kahden joukkueen välisessä taistelussa, joka alkaa klo 20.30. Serkan Ok ja Esat Sancaktar ovat Karaoğlanin avustajia. Ottelun neljäs erotuomari on Hüseyin Göçek, kun taas Erkan Engin istuu ottelussa VAR-istuimella. Bahattin Şimşek ja Süleyman Özay seuraavat Enginiä AVARissa.

Fanit 24 Fenerbahce Ankaragucu katsella live-ottelua

Altay Bayındır poistettiin ottelujoukkueesta

Jorge Jesus ei voi hyötyä monista pelaajistaan ​​Ankaragücüa ​​vastaan, kuten viime viikkoina. Ferdi Kadıoğlu ei voi pelata tänä iltana, koska hänellä on keltainen pelikielto Karagümrük-ottelussa. Lincoln ja Luan Peres ovat edelleen loukkaantuneita. Myös alaselkäkipuista kärsinyt Altay Bayındır poistettiin ottelujoukkueesta. Vaikka Batshuayi, Oosterwolde ja King ovat alkaneet työskennellä, näiden kolmen pelaajan ei odoteta olevan vaarassa Ankaragücün edessä.

Justin TV Fenerbahce Ankaragucu Katso ottelu suorana linkistä

Liian monta nimeä Fenerbahçen rangaistusalueella aiheuttaa Jorge Jesusille päänsärkyä joka viikko. Ferdi näki lopulta neljännen korttinsa ja sai pelikiellon. Ennen tämäniltaista ottelua ovat paikalla Serdar Aziz, Gustavo Henrique, Osayi-Samuel, Miha Zajc, Willian Arao, Emre Mor ja Enner Valencia. Jos nämä 4 pelaajaa saavat kortin, he eivät voi osallistua liigaan Başakşehiriä vastaan.

Fenerbahcessa Batshuayin loukkaantuminen järkytti kaikki Jorge Jesusin suunnitelmat. Belgialaisen poissa ollessa jatkuvasti hyökkäyslinjassa itseään yrittänyt portugalilainen valmentaja ei päässyt haluamaansa suorituskykyyn. Yellow-Navy Bluesilla oli myös vaikeuksia ottaa kantaa Karagümrükiä vastaan. Tästä syystä Isan odotetaan tekevän muutoksen Ankaragücün edessä.

Fenerbahçe Ankaragucu Mihin aikaan ottelu lähetetään suorana?

Fenerbahce–Ankaragücü-ottelu, joka alkaa tänään klo 20.30 ja pelataan Ülker Stadiumilla, lähetetään suorana beIN Sports 1 -kanavalla. 90 minuutin live-tulosseuranta, jonka ohjaa Atilla Karaoğlan, on uutisissamme.

Fenerbahce–Ankaragücü-ottelu mahdollinen 11

Katso Fenerbahce Ankaragucu -ottelu suorana

Fenerbahçe: İrfan Can, Samuel, Samet, Szalai, Alioski, İsmail, Zajc, Arda, Rossi, Valencia, Pedro

Ankaragucu: Gökhan, Malcuit, Radakovic, Mujakic, Hanousek, Taylan, Diack, Emre, Zahid, Beridze, Sowe

Fenerbahçe 1-1 Ankaragucu live-kommentti ottelusta

85′ RANGAISTUS | Fenerbahce voitti rangaistuspotkun. Ezgjan Alioski lähetti pallon rangaistusalueelle, kun İrfan yritti nousta palloon, mutta Matej Hanousekin väliintulo jäi kentällä. Erotuomari Atilla Karaoğlan näytti rangaistuspotkun.

81′ Maali | Ankaragücü siirtyi 1-0 johtoon Ali Sowen maalilla. Nopeasti kehittyvässä Ankaragücü-hyökkäyksessä Lamine Diack jätti sen Ali Sowelle, joka roikkui puolustuksen takana. İrfan potkaisi kasvotusten. Seurattuaan palloa hyvin Sowe pudotti pallon tyhjään maaliin ja vei joukkueensa 1-0 johtoon.

50′ Rossi osui vinosti Pedron pudottamaan palloon. Pallo meni maalivahti Gökhan Akkanille.

45+1′ Fenerbahcen İsmail Yüksek saa keltaista korttia Taylan Antalyalın rikkeestä.

45′ Samet ampui Arda Gülerin käyttämän kulmapotkun vasemmalta. Pallo palasi poikkipalkista.

44′ Arda Güler poistaa 3 pelaajaa pelistä yhtä aikaa ja tuo heidät kasvotusten. Maalivahti Gokhan ei sallinut maalia.

43' Fenerbahcen puolustus torjui Emre Kılınçin käyttämän kulmapotkun. Stelios Kitsiou osui pyörivään palloon, mutta pallo meni yli.

41′ Arda Gülerin kulmapotku osui Szalain päähän. Pallo pomppasi poikkipalkista.

38′ Stelios Kitsiou syötti pallon Ghayas Zahidille rangaistusalueen sisällä. Hän ampui välittömästi, mutta pallo osui puolustukseen ja meni kulmaan.

37' Arda Güler antaa tyylikkään syötön Zajcille Fenerbahçen nopeassa hyökkäyksessä. Zajc jätti sen viereensä Serdarille. Serdarin keskilaukaus meni maalivahti Gökhaniin.

28′ Jorge Jesus käytti aikaa hyväkseen ja soitti Miha Zajcille, İsmail Yüksekille ja Ardalle ja kertoi heille, mitä he halusivat.

22′ Attila Szalai lähettää pallon korkealle puolustuksen taakse. Paitsi lippu nousee Enner Valencialle.

8′ Arda Güler potkaisee maalivahtia Gökhania kovalla potkulla rangaistusalueen ulkopuolelta. Sametin päälaukaus osui Ardan käyttämään kulmaan. Stelios Kitsiou pyyhkäisi pallon pois linjalta.

5′ Nähdessään, että Stelios Kitsioulla oli apuväline korvassaan, erotuomari varoitti pelaajaa. Stelios Kitsiou otti myös korvakorun pois ja heitti sen kentän laidalle.

1′ Ensimmäinen vihellys tuli kovassa taistelussa.

Selcuk Sports Fenerbahce Ankaragücü katso ottelua suorana Fantarium24 Justin Tv Jestyayin Kralbozguncu Salaamaton Bein Sports Fb Ankara katso selcukspor tv suorana katso Fenerbahce Fenerbahce Ankara ottelu Katso Fenerbahce ottelu suorana lähetys Justin tv Fenerbahce Ankara katso ilmainen Fenerbahce Ankara tukipalvelu katso Fenerbahce Ankara tuki24 ottelu Fb Ankara Kralbozguncu Netspor Selcuk spor tv hd Fb Ankara salaamaton katsella jestyayin Frozen Fenerbahce Ankaragucu live-ottelu

Fanit 24 Fenerbahce Ankaragucu Katso live-ottelu, katso ilmaisia ​​ilmaisia ​​vuotoja, katso Justin TV, Jojobet TV, Matbet Free Match Katso Fantarium24 Fenerbahce Ankaragücü Live-ottelu, katso ilmaisia ​​vuotoja, katso Justin TV, Jojobet TV, Matbet Free MatchesTaraftarium24 Fenerbahce Ankaragücü katso live-ottelu, ilmainen vuotokatselu, Justin TV Watch, Jojobet TV, Matbet Free Match