Chery tulee esille yli 30 maassa OMODA-mallilla

Chery tulee näkyviin useammissa maissa OMODA-mallilla
Chery tulee esille yli 30 maassa OMODA-mallilla

Chery, yksi maailman suurimmista autovalmistajista, lanseerasi uuden malliperheen OMODA:lla. Maailman suurin kiinalainen autovalmistaja Chery jatkaa menestystarinoiden kirjoittamista korkean teknologian tuotteillaan. Tässä yhteydessä Chery, joka tarjoaa markkinoille merkittäviä tuotteita edistyneillä turvavarusteilla ja tehokkailla moottorivaihtoehdoilla, on aloittanut uuden hyökkäyksen tuotevalikoimassaan muotoilullaan erottuvalla OMODA-mallilla.

Johtajuus kohdesegmentissä

OMODA, joka erottuu maailmanlaajuisena automalliperheenä, joka on omistettu vastaamaan innovatiivisten kuluttajien tarpeisiin, vauhdittaa kansainvälistä markkinointistrategiaansa. Osana tätä strategiaa OMODA-malliperhe vetoaa yli 2023 markkina-alueelle maailmanlaajuisesti vuoden 30 loppuun mennessä. Turkin jälkeen Meksikon markkinoille valmistautuva uusi malli ottaa paikkansa myös Australian, Etelä-Afrikan ja Indonesian markkinoilla vuoden ensimmäisellä puoliskolla. OMODA-malliperhe tulee Euroopan unionin ja Lähi-idän markkinoille vuoden toisella puoliskolla. Näiden muutosten seurauksena brändi pyrkii olemaan segmenttinsä johtava globaaleilla markkinoilla tärkeimmällä mallillaan, OMODA 5:llä. Chery työskenteli myös kovasti nimen OMODA määrittämiseksi. OMODA, joka on valittu yli 30 tuhannesta ehdotuksesta yli 10 maassa ympäri maailmaa, paljastaa myös Cheryn maailmanlaajuisten fanien kiinnostuksen ja odotukset.

Nuorelle kuluttajalle suunnattu teknologinen suunnittelu

OMODA:n 'O', jonka nimi tulee latinasta, tarkoittaa happea ja symboloi uutta elämää ja elinvoimaa. 'FASHION' on johdettu sanasta 'moderni', joka tarkoittaa modernia ja muodikasta elämäntapaa. Tässä yhteydessä OMODA edustaa lähestymistapaa nuoriin, monimuotoisuuteen ja globalisaatioon. OMODA 5, OMODA-perheen ensimmäinen malli, on kehitetty vastaamaan parhaiten uuden sukupolven käyttäjien tarpeita. Art in Motion -muotoilukonseptin pohjalta kehitetyllä ajoneuvolla on trendejä luova ilme nuorten makujen mukaan. Epäilemättä silmiinpistävin yksityiskohta OMODA 5:stä, joka on kehitetty Art in Motion -muotoilukonseptilla, joka on brändin uusi muotoilukieli, on kehyksetön säleikkö, joka edustaa rajoja ylittävien ja tavoittelevien nuorten luonnetta. vapautta.

197 hv voimakas moottori

Houkuttelevalla muotoilullaan erottuva OMODA 5 onnistuu säilyttämään vaikuttavuutensa suorituskyvyn suhteen. Edistyneimmällä tekniikalla ja älykkäillä ajon tukijärjestelmillä varustettu auto paljastaa ylivertaisen urheilullisen luonteen tehokkaalla ja tehokkaalla moottorillaan. 5 TGDI -moottori, joka sijaitsee OMODA 1.6:n konepellin alla, sisältää viimeisimmän teknologian. Turboahdettu bensiinimoottori on luokkansa kunnianhimoisimpien mallien joukossa 145 kW (197 hv) tehollaan ja 290 Nm:n maksimivääntömomentilla. Tehokas moottori, imujärjestelmä, lämmönhallintajärjestelmä, rakennesuunnittelu ja keveys ovat parantuneet merkittävästi. Tällä tavalla OMODA 5 kiihtyy 0-100 km/h vain 7,9 sekunnissa.

5 tähteä turvallisuudesta ja laadusta

Laatu- ja turvallisuusnäkökohdat kattava OMODA 5 tulee tien päälle monilla ADAS-järjestelmillä ylivertaisen ajoturvallisuuden takaamiseksi. Todisti väitteensä Euro NCAP:n viidellä tähdellä, ja OMODA 5 onnistui myös saavuttamaan 5 tähden Grand Slam -palkinnon kaikissa viidessä maailman suurimmassa SCAP-instituutissa. OMODA 5 erottuu uudesta tuotteesta, joka rikkoo perinteiset rajoitukset ja ennakoi tulevaisuuden teknologiaa, ja sen tukena on viisi keskeistä maailmanlaajuista etua, mukaan lukien maailmanlaajuinen tutkimus ja kehitys, globaalit standardit, maailmanlaajuinen laatu, maailmanlaajuinen nimi ja maailmanlaajuinen lanseeraus.

OMODA-perhe laajenee nopeasti

Tulevaisuudessa OMODA lanseeraa myös kattavan malliperheen uusia energiaajoneuvoja kattamaan useampia markkinoita ympäri maailmaa. Samalla OMODA jatkaa käyttäjätoiminnan syventämistä, käyttäjäekosysteemin syventämistä kehittääkseen käyttäjäekosysteemiä "käyttäjälähtöisellä" palvelukonseptilla ja tarjoaa trendikkään ja siistiä elämäntapaa yksilöllisyydestä välittävän nuoren käyttäjän kanssa. Siten se toteuttaa myös brändiintohimonsa yhteiseen kehittämiseen ja yhteiseen menestymiseen maailmanlaajuisten käyttäjien kanssa.

Günceleme: 17/03/2023 14:53

Samanlaisia ​​mainoksia