Çanakkale marttyyreja muistetaan Istanbulissa

Canakkalen marttyyreja muistetaan Istanbulissa
Çanakkale marttyyreja muistetaan Istanbulissa

Edirnekapın marttyyrien hautausmaalla pidettiin muistojuhla 18. maaliskuuta Çanakkalen voiton 108. vuosipäivänä. Seremoniassa pidettiin sateen alla; Istanbulin kuvernööri Ali Yerlikaya Istanbulin varuskunnan komentajan valtakirjalla, 3. joukkojen komentaja kenraaliluutnantti Levent Ergün ja IMM:n presidentti Ekrem İmamoğlurukoili marttyyrien muistoa ja laski seppeleen Çanakkale-monumentille.

Edirnekapın marttyyrien hautausmaalla pidettiin muistojuhla 18. maaliskuuta Çanakkalen voiton 108. vuosipäivänä. Istanbulin kuvernööri Ali Yerlikaya, 3. joukkojen komentaja kenraaliluutnantti Levent Ergün, joka toimii Istanbulin varuskunnan komentajana, Istanbulin metropolialueen (IMM) pormestari Ekrem İmamoğlu ja Turkin sotavammaisten veteraanien, marttyyrien, leskien ja orpojen yhdistyksen Istanbulin osaston puheenjohtaja Önder Çelik laski seppeleen Çanakkale-monumentille Edirnekapın marttyyrien hautausmaalla. Seremonia, johon osallistuivat marttyyrien ja veteraanien omaiset, jatkui hetken hiljaisuudella, kunnioituskuvalla ja kansallislaululla. Seremoniassa pidettiin sateen alla; Kun Çelik piti puhetta, kuvernööri Yerlikaya kirjoitti tunteensa marttyyrien muistikirjaan. Muistomerkin edessä muistotilaisuus, Istanbulin maakunnan mufti prof. DR. Se päättyi Safi Arpagusin rukouksiin. Viralliseen muistotilaisuuteen osallistunut protokolla vieraili seremonian jälkeen Edirnekapı marttyyrikuoleman marttyyrien haudoilla ja jakoi marttyyrien omaisten tuskan.

Canakkalen marttyyreja muistetaan Istanbulissa

Günceleme: 18/03/2023 14:40

Samanlaisia ​​mainoksia