IMM:n "Mobile Course Workshops" -työpajat alkoivat Hatayssa

IMM:n mobiililuokan työpajat ovat maanjäristysalueella
IMM:n "Mobile Lesson Workshopit" ovat maanjäristysvyöhykkeellä

Istanbul Metropolitan Municipalityn (IMM) "Mobile Lesson Workshops" aloitti toimintansa Hatayssa. IMM, jonka AFAD vastasi Hatayn maakuntaan, jatkaa työtään maanjäristysvyöhykkeellä. Myöskään maanjäristyksestä kärsineet opiskelijat, jotka menettivät kotinsa, asuntolansa ja opintokeskuksensa, eivät unohtuneet. IMM:n "Mobile Lesson Workshopit" alkoivat toimia Hatayssa, jotta he eivät jää tunnistaan ​​jälkeen.

Vapaaehtoiset opettajat tukevat IMM:n nuoriso- ja urheiluosaston työtä. Ainetoistoilla, kysymysratkaisuilla, yksilö- ja ryhmätyöskentelyllä opiskelijat pääsivät pitkään poissa olleeseen sosiaaliseen ympäristöön ja pääsivät taas mukaan koeprosessiin.

Course Workshop -palvelussa opiskelijoille tuetaan mobiilityökalujen lisäksi myös Antakyaan perustettavaa ”kiinteää koulutuskeskusta”. Kaikki Istanbulin työpajoissa tehtävä työ tapahtuu myös maanjäristysvyöhykkeen harjoitusteltassa.

Luotiin tietokoneistettuja työhuoneita ja luokkia vähintään 20 hengelle. Opiskelijat voivat opiskella ja hyödyntää haluamiaan mahdollisuuksia päivittäisen kurssiaikataulunsa lisäksi.

Myös verkkokoulutustukea tarjotaan.

Mobiilituntityöpajan puitteissa suoritettava koulutusohjelma määriteltiin opiskelijoiden tarpeiden ja heiltä puuttuvien aineiden mukaan. Vapaaehtoisopettajilta saamansa kasvokkain tapahtuvan koulutuksen lisäksi opiskelijat voivat osallistua tekoälyn tukemiin verkkokasvatuksen opintoihin siirtymällä mobiilibussin tietokoneilla osoitteeseen ibbonlinedersatolyeleri.istanbul.

Oppituntien työpajat

Osallistuminen sopeutumiseen seminaareiden avulla

IMM:n vapaaehtoiset opettajat tarjoavat myös opastuspalveluita maanjäristyksen uhreille Hatayssa. Järjestetään myös erilaisia ​​seminaariohjelmia, jotta he selviävät vaikeasta prosessista ja keskittyvät nopeasti kokeisiinsa ja oppituntiinsa. Selvitetään oikeat opiskelumenetelmät, stressinhallinta ja tenttiin valmistautumisprosessit.

Tuhansia kirjoja ja hyödyllisiä resursseja lähetetty

Hatayn koulutukseen annettu tuki ei rajoittunut kurssityöpajoihin. Liikkuvan työpajan mukana toimitettiin opiskelijoille veloituksetta koulutukseen tarvittavat materiaalit pusseista liimaan, vihkoista viivotuksiin, lyijykynistä värikyniin. Lisäksi Hatayhin lähetettiin satoja tarinoista ja romaaneista koostuvia kirjoja sekä satoja LGS v YKS -valmennuskirjoja kokeisiin valmistautuville opiskelijoille.

Günceleme: 18/03/2023 14:36

Samanlaisia ​​mainoksia