Çambaşın hiihtokeskus tulvii vieraita talvikaudella

Cambasi Ski Centerin vieras Akinina Ugradi talvikaudella
Çambaşın hiihtokeskus tulvii vieraita talvikaudella

Suosittu hiihtokeskus, joka sijaitsee Çambaşı Plateaulla Ordun Kabadüzin alueella, oli tulvii vieraita talvikaudella. Metropolitan pormestari Dr. Cambaşın hiihtokeskus, joka on tullut tunnetuksi Turkissa ja ulkomailla Mehmet Hilmi Gülerin ponnisteluilla, on kohdannut kiivasta kiinnostusta paikallisten ja ulkomaisten matkailijoiden keskuudessa hiihtokauden aikana. Useita vuosia ordulaisia ​​palvellut hiihtokeskus avasi ovensa laajalle kirjolle presidentti Gülerin johdolla tehdyillä muutoksilla ja muutoksilla majoituspaikoista rinteisiin.

TERVETULOA PAIKALLISET JA ULKOMAALAISET MATKAILIJAT MUKAVUUSEEN JA LAATUUN

Çambaşın hiihtokeskus, jossa on koettu muutos ylhäältä alas, on isännöinyt kotimaisia ​​ja ulkomaisia ​​turisteja mukavuudellaan ja laadullaan tänä kaudella, kuten joka talvikaudella. Keskus, joka on muutettu paikkaksi, jossa voi pitää hauskaa kaikilta elämänaloilta aloittelijoista ammattiurheilijoihin, houkutteli vieraita myös monipuolisella talviurheilulla.

VÄRITTY FESTIVAALEILLA

Toisaalta pääkaupunkiseudun pormestari Dr. Hiihtokeskus, jota myös festivaalit aktivoivat, toinen Mehmet Hilmi Gülerin käynnistämä työ Ordulle, jossa hän sai asua 3 kuukautta, ei 12 kuukautta, oli täynnä ja täynnä. Talviurheilun lisäksi vieraat nauttivat lumesta täysillä Hiihtokeskuksessa, joka on myös festivaalien värikäs.

TUHANET IHMISET

Moderneilla majoitusalueilla, talviurheilun monipuolisuudella ja ainutlaatuisella luonnonkauneudella edelleen palveleva Hiihtokeskus on isännöinyt tuhansia ihmisiä tähän asti, vaikka kausi ei ole vielä päättynyt.

Günceleme: 15/03/2023 14:54

Samanlaisia ​​mainoksia