Etsitään työntekijää laivaan töihin! Liikenneministeriön työpaikkailmoitus julkaistu

Liikenne- ja infrastruktuuriministeriö
Liikenne- ja infrastruktuuriministeriö

4857 (yksitoista) vakinaista työntekijää rekrytoidaan työlain nro 11 säännösten mukaisesti liikenne- ja infrastruktuuriministeriön maakunnallisiin organisaatioyksiköihin sekä määräyksen menettelyistä ja periaatteista, joita sovelletaan liikenne- ja infrastruktuuriministeriöön. Tämän lain perusteella myönnetyt julkiset laitokset ja organisaatiot.

Lisätietoja mainoksesta TÄÄLTÄ

SOVELTAMISMALLI, SIJAINTI JA PÄIVÄMÄÄRÄ
Hakemukset tehdään 13.03.2023 – 17.03.2023 välisenä aikana Turkin työvoimaviraston (İŞKUR) verkkosivujen kautta.

YLEISET EHDOT
1) Nro 2527 Turkin ulkomaisesta aatelistoiminnosta, jota he voivat vapaasti harjoittaa ja Taide Turkissa, julkisissa, yksityisissä järjestöissä tai rikkomatta yritystoimintaa koskevan lain säännöksiä Turkin kansalaiseksi,

2) täyttää 18 vuotta,

3) Rikokset valtion turvallisuutta vastaan, rikokset perustuslaillista järjestystä ja sen toimintaa vastaan, rikokset maanpuolustusta vastaan, rikokset valtiosalaisuuksia ja vakoilua vastaan, kavallus, kiristys, lahjonta, varkaus, petos, väärentäminen, luottamuksen väärinkäyttö, vilpillinen konkurssi, vaikka häntä ei anteeksi annettaisi. ei tuomita tarjouksen väärentämisestä, rikoksen toteuttamisesta, rikoksesta peräisin olevan omaisuuden pesusta tai salakuljetuksesta,

4) jolla ei ole mitään yhteyttä miesehdokkaiden asepalvelukseen (joka on suorittanut, keskeytetty tai vapautettu),

5) Julkiset laitokset ja järjestöt eivät saa erottaa tai erottaa ammatista,

6) ei saa evätä julkisten oikeuksien käyttöä,

7) ei saa eläke-, vanhuus- tai työkyvyttömyyseläkettä miltään sosiaaliturvalaitokselta,

ERITYISET EHDOT
1) Etuoikeutetulla hakijalla on oltava asiakirja, josta käy ilmi heidän etuoikeutensa, joka on määritelty julkisiin laitoksiin ja organisaatioihin otettaessa sovellettavista menettelyistä ja periaatteista annetun asetuksen 5 artiklan ensimmäisessä kohdassa.

2) Rekrytoitavien työntekijöiden koeaika on enintään 60 (kuusikymmentä) päivää ja koeajalla epäonnistuneiden työsopimukset irtisanotaan ilman korvausta ilman irtisanomisaikaa.

3) Koska ehdokkaat työskentelevät vuorotyössä, heillä ei pitäisi olla estettä vuorotyölle.

4) Hakijoiden tulee sopia kaikenlaisiin ilmasto- ja matkustusolosuhteisiin, eikä heillä saa olla sairauksia tai vammoja, jotka voivat estää häntä suorittamasta jatkuvasti tehtäviään ja matkustamasta tarpeen mukaan.

5) Prosessi perustetaan muiden asioiden osalta lain säännösten mukaisesti.

6) Hakijoiden on viimeisestä hakupäivästä alkaen täytettävä hakemansa nimikkeen koulutustaso sekä alla olevan taulukon mukaisen ammatin pätevyys ja ehdot.

Günceleme: 13/03/2023 13:54

Samanlaisia ​​mainoksia