Suurnopeusjunatöiden vuoksi suljettu Tuncan silta avattiin liikenteelle

Tuncan silta, suljettu suurnopeusjunaliikenteen vuoksi, avattu liikenteelle
Suurnopeusjunatöiden vuoksi suljettu Tuncan silta avattiin liikenteelle

Historiallinen Tuncan silta, joka suljettiin tilapäisesti jalankulku- ja ajoneuvoliikenteeltä Edirnen suurnopeusjunien infrastruktuuritöiden vuoksi, otettiin takaisin käyttöön vanhan radan rautatieylikulkusillan purkamisen jälkeen.

Töiden puitteissa Tuncan silta avattiin uudelleen liikenteelle sillan viereisen vanhan linjan ylikulkusillan purkamisen jälkeen, joka oli suljettu ajoneuvo- ja jalankulkijoilta 6 päivää 2023 ja kaivauksen purku. .

Se tarjoaa Turkin korkeatasoisen rautatieyhteyden Euroopan maihin. Halkalı-Kapulen rautatiehankkeen ensimmäinen vaihe, joka on 153 kilometriä ÇerkezköyKapikulen linja on suunniteltu valmistuvan vuonna 2024.

Günceleme: 13/03/2023 11:18

Samanlaisia ​​mainoksia