ESTRAM vastaanottaa linja-autonkuljettajan ja autonpesuhenkilökunnan! Sovellukset aloitettu

ESTRAM-linja-autonkuljettajan ja autonpesuhenkilökunnan hakeminen aloitettu
ESTRAM vastaanottaa linja-autonkuljettajan ja autonpesuhenkilökunnan! Sovellukset aloitettu

Eskişehir Metropolitan Municipality ESTRAM ilmoitti rekrytoivansa 56 henkilöä, jotka ovat vähintään peruskoulun suorittaneita. Ilmoitukseen sisältyivät myös hakuehdot ja ostojen yksityiskohdat kuljettajiksi ja autopesuhenkilöiksi.

Näihin tehtäviin hakeakseen hakijoiden on oltava Turkin kansalaisia, jotka ovat täyttäneet 18 vuotta. Heidän on myös täytynyt olla aiemmin tuomittu valtion turvallisuuden tai perustuslaillisen järjestyksen vastaisista rikoksista. Vaikka armahdukselle myönnettäisiinkin, tällainen tuomio voi estää ehdokkaan kelpoisuuden tähän rekrytointikampanjaan.

Lisätietoja mainoksesta TÄÄLTÄ

Günceleme: 14/03/2023 10:28

Samanlaisia ​​mainoksia