DHMİ rekrytoi 60 sopimustyöntekijää

Lentoasemaviranomaisen pääosasto
Valtion lentoasemaviraston pääosasto

Valtion lentokenttäviraston pääosaston palveluksessa asetuksen (ETY) N: o 399 3 / c §: n nojalla valtion viranomaisten pääosasto, joka on julkaistu virallisessa lehdessä 08.07.2018 päivätyllä numerolla 30472, nimitetään lennonjohtajan ja avustavan lennonjohtajan tehtäviin. Valintakokeet pidetään ehdokkaiden kokeita koskevan asetuksen säännösten mukaisesti.

Lisätietoja mainoksesta TÄÄLTÄ

Kokeen avaava yksikkö: Valtion lentokenttien pääosaston viranomainen.
Duty Station: DHMI (maa).
Nimet ja annettavien virkojen lukumäärä: 20 avustavaa lennonjohtajaa, 40 harjoittelijaa
KPSS-pisteiden tyyppi ja peruspisteet: Vähintään 3 pistettä KPSSP70-pistetyypistä.
KPSS-pisteiden voimassaolovuosi: Julkinen henkilöstövalintakoe 18.

Kokeen suorittaville hakijoille vaadittavat yleiset ehdot

a) Turkin kansalainen

b) ei pidä riistää julkisilta oikeuksilta,

c) täytettyään 18 vuotta,

d) sotilaallisen aseman suhteen; olla asepalveluksessa, olla sotilasikäinen tai olla suorittanut aktiivista asepalvelusta, jos hän on täyttänyt asevelvollisuuden iän, tai hänet lykätään tai siirretään varaluokkaan,

e) Lukuun ottamatta huolimattomia rikoksia, valtion persoonallisuuteen kohdistuvia rikoksia, vaikka heidät olisi armahdettu, kavalluksia, konflikteja, kavalluksia, lahjontaa, varkauksia, petoksia, väärennöksiä, uskon väärinkäyttöä, vilpillisiä konkursseja jne. tuomittava salakuljetuksesta, virallisten tarjouskilpailujen ja kauppojen taklaamisesta, valtion salaisuuksien paljastamisesta, lukuun ottamatta hyväksikäyttöä ja kulutuksen salakuljetusta,

f) Hakupäivästä lukien seitsemänkymmentäkymmentä pistettä tai enemmän KPSSP11-pistetyyppinä ensimmäistä kertaa tehtäviä nimityksiä koskevista yleisistä säännöistä annetun yleisen asetuksen 3. artiklan mukaisesti.

HAKEMUSLOMAKE
Ehdokkaat, jotka ovat 10 (kymmenen) kertaa enemmän kuin lentoasemien pääosaston ilmoittamia paikkoja, kutsutaan tietokoneavusteiseen valintakokeeseen tai kirjalliseen kokeeseen, alkaen korkeimmasta KPSSP3-pisteestä. Hakemukset jätetään 14.11.2022-04.12.2022 General Directorate of State Airports Authority - Career Gate Public Recruitment and Career Gate kautta alimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr ​​​​on e-Government. Hakemukset jätetään vasta 04.12.2022) ei oteta huomioon. Hakijoiden on ladattava kaikki pyydetyt asiakirjat järjestelmään kokonaan. Hakemuksia henkilökohtaisesti tai postitse ei hyväksytä.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar