Operaatio 10 maakunnassa loukkaantuneille İŞKUR: pidätyspäätös 58 hengelle

ISKURille menetyksen aiheuttaneen henkilön pidätys
Operaatio 10 maakunnassa loukkaantuneiden hyväksi İŞKUR 58 henkilön pidätys

Todettiin, että maksuja suoritettiin ihmisille, jotka eivät osallistuneet İŞKURin kursseille, jotkut johtajat ottivat lahjuksia ja tarjouksia vääristeltiin. Operaatiossa, joka toteutettiin samanaikaisesti 10 maakunnassa, pidätettiin 35 henkilöä.

Vangittiin yhteensä 2014 epäiltyä, joista 2018 oli İŞKURin henkilökuntaa ja joiden todettiin aiheuttaneen 20 miljoonan TL:n tappion vuosina 21–58 tekemällä väärinkäytöksiä järjestön järjestämissä ammatillisissa koulutus- ja työharjoitteluohjelmissa. Turkin työvoimatoimisto (İŞKUR). 10 epäiltyä jäi kiinni operaatiosta 35 maakunnassa.

Istanbulin yleinen syyttäjävirasto teki pidätyspäätöksen 58 hengelle "Terrorismi- ja järjestäytyneen rikollisuuden viraston" suorittaman tutkimuksen puitteissa tehtyjen irtisanomisten seurauksena. Ilmoitti, että 21 epäillyistä oli İŞKURin henkilökuntaa, 17 yrityksen/yrityksen virkamiehiä, 13 väärennettyä harjoittelijaa, 7 laitonta harjoittelijaa ja identiteetin tarjoajia.

Valtakunnansyyttäjänviraston lausunnossa "Työvoimaviraston pääosaston virkamiehet tekivät tehtyjen ilmoitusten ja saatujen tietojen jälkeen sääntöjenvastaisuuksia tarjouskilpailulla järjestetyissä ammatillisissa koulutus- ja työharjoitteluohjelmissa, ja suoritti maksuja henkilöille, jotka eivät osallistuneet kurssille väärillä asiakirjoilla, jolloin laitos maksoi 2014 miljoonaa dollaria vuosina 2018-20. Todettiin, että TL oli vaurioitunut.

Lausunnossa, jonka mukaan toimielimen tarkastaja laati myös tämänsuuntaisen raportin, todettiin, että "Raportissa todettiin, että myös tarjouksen väärentämiseen liittyvät rikokset tarjouskilpailuissa tapahtui, nauhoitus osoittaa, että lahjontarikos tehtiin eräiden epäiltyjen toimesta samaan suuntaan viestinnän kuuntelun, todistajien ja kantelijan lausuntojen, tarkastajan lausumien selvittämisen jälkeen 24 epäillyn tunnistaminen, jotka osallistuivat 58 erilliseen rikokseen, jossa epäillyt , toimien järjestäytyneesti, ilmoitusten, rikostutkintaraporttien, havaintojen ja saatujen todisteiden mukaisesti, syyllistynyt rikoksen tekemiseen tähtäävän järjestön perustamiseen ja jäseneksi liittymiseen, pätevään petokseen, virkamiehen väärentämiseen asiakirjat, lahjonta ja tarjousten väärentäminen. tehty." lausunnot olivat mukana.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar