Ministeri Akar: "254 terroristia neutraloitunut Claw Sword -operaatiossa"

Ministeri Akar Pence neutralisoi terroristin Kilic-operaatiossa
Ministeri Akar "254 terroristia neutraloitu kynsimekkaoperaatiossa"

Maanpuolustusministeri Hulusi Akar siirtyi välittömästi eduskunnasta maavoimien johtoon, kun puolustusministeriön vuoden 2023 talousarvion kokous saatiin päätökseen eduskunnan suunnitelma- ja budjettivaliokunnassa.

Ministeri Akar piti yhdessä kenraalipäällikön kenraali Yaşar Gülerin ja maajoukkojen komentajan kenraali Musa Avseverin kanssa videotelekokouksen rajalinjalla olevien yksiköiden komentajien kanssa. Ministeri Akar sai tiedotuksen alan viimeisimmästä tilanteesta ja antoi ohjeita.

Ministeri Akar totesi, että Operaatio Claw-Sword, joka alkoi viime jakson suurimmalla, kattavimmalla ja tehokkaimmalla ilmaoperaatiolla, jatkui menestyksekkäästi, "Operaatio jatkuu rankaisevilla ampumisilla ilma- ja maapalojen tukiajoneuvoilla. Tähän mennessä operaatiossa on tulitettu 471 kohdetta ja 254 terroristia on neutraloitu. hän sanoi.

Ministeri Akar huomautti, että terroristit ajettiin nurkkaan Turkin asevoimien operaatioiden jälkeen: "Terroristit hyökkäsivät siviilikohteisiin. Hiljennämme heidät mahdollisimman pian. Olemme kokeneet saman aiemmin Kilisissa, Hatayssa ja Reyhanlıssa. Kun raivatimme rajojen yli, tulimme asiaan tässä suhteessa." käytti hänen lausuntojaan.

Ministeri Akar huomautti, että terroristijärjestö ja sen kannattajat kotimaassa ja ulkomailla sekä kapina- ja ilkivallan keskukset yrittävät levittää disinformaatiota, kuten Turkin asevoimien jokaisen onnistuneen operaation jälkeen terrorismin torjunnassa. .

"He yrittävät varjostaa Turkin asevoimien menestystä terrorismin vastaisessa taistelussa panettelulla, kapinalla ja ilkivallalla. Toistan, että TAF:n ainoa kohde on terroristit ja terroristeille kuuluvat rakenteet. Minkä tahansa etnisen, uskonnollisen tai sektanttisen ryhmämme kanssa; Meillä ei ole ongelmia kurdi- ja arabiveljemme kanssa. Meillä on vain yksi kohde ja se on terroristit. Keitä he ovat? PKK/YPG/PYD, DEASH. Kuka tahansa. Terroristien laskemisen aika. He näkevät, että Turkin asevoimien kanssa ei pelata pelejä. Vaadimme tiliä jokaisesta marttyyreidemme, henkensä menettäneiden lasten, opettajien ja kansalaisten veripisaroista."

Ministeri Akar totesi myös, että terroristeilla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin antautua oikeuden eteen.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar