SpeedRaylla matka Beylikdüzüstä Sabiha Gökçeniin kestää 52 minuuttia

Beylikduzunista Sabiha Gokceneen minuuteissa nopeudella
HIZRAYlla Beylikdüzüstä Sabiha Gökçeniin on 52 minuuttia.

Istanbulin pääkaupungin kaupunginjohtaja (IMM) Ekrem İmamoğlujakoi tietoa HızRaysta, yhdestä hänen hulluista projekteistaan. İmamoğlu totesi, että HızRay-projekti, joka yhdistää metrolinjat kaupungin pohjois-etelä-akselilla ja Istanbulin idästä länteen, on tullut päätökseen.

Lausunnossaan İmamoğlu käytti seuraavia lausuntoja: İmamoğlu huomautti, että rautatiejärjestelmät ovat kansallinen kysymys, "Juuri esitetty valokuva on nykyaikainen kuva. Yhdistämällä HIZRAYn, tämä linja saavuttaa Beylikdüzü – Esenyurt Square täältä, saavuttaa Saadetderen ja sulautuu Beylikdüzü TÜYAP -linjaan; Se, että HIZRAY kulkee Esenyurtin läpi Beylikdüzüstä ja leikkaa 13 metrolinjaa ja saavuttaa Sabiha Gökçeniin 52 minuutissa, on erittäin hyödyllinen tälle kaupungille. Toisin sanoen kaupungin kaupungistuminen ja elämänlaatu ei ole pohjoiseen pakottava kaupunki, vaan onnellinen kaupunki itsessään, eli emme voi tehdä tästä kaupungista 30-35 miljoonan asukkaan kaupunkia. Canal Istanbul tai jotain sen kaltaista on kummaja... Uusi 2-3 miljoonaa asukasta, sen infrastruktuuri, sen metro, järjestelmät, jotka se kaataa, emme koskaan puhu näistä. Tältä osin on välttämätöntä, että jokainen hyvä askel, jonka otamme, ei saa olla taakka Istanbulin tulevaisuudelle, vaan sen tulee olla taakkaa keventävä askel. Lapsemme ja nuoremme haluavat asua sellaisessa kaupungissa. Hän ei halua asua muussa kuvatussa kaupungissa. Se on hyvin selvää. Siinä suhteessa, kun saavutamme tämän, luomme kaupungin, jossa on paljon kauniimpia, onnellisempia ihmisiä, helpompaa saavutettavuutta ja korkeampaa elämänlaatua.

Samanlaisia ​​mainoksia

miten 1

  1. Sama uutinen kierteli vuonna 2020, mutta onko projekti valmis? Vai onko tämä vain pr-uutinen? Peruutitte metromme täällä, herra presidentti, ei ole mukavaa tehdä kauppaa uutisten kanssa.

Yorumlar