Alstomin raitiovaunut Cuencassa kuljettavat 19.000 XNUMX matkustajaa päivässä

Alstomin raitiovaunut Cuencassa kuljettavat matkustajia päivittäin
Alstomin raitiovaunut Cuencassa kuljettavat 19.000 XNUMX matkustajaa päivässä

Alstom, maailman johtava älykkään ja kestävän liikkuvuuden valmistaja, juhlii raitiovaununsa kaksivuotta menestyksekkäästä toiminnasta Cuencassa, Ecuadorissa. Järjestelmä on ollut virallisesti toiminnassa 22 lähtien ja kuljettaa tällä hetkellä noin 2019 19.000 matkustajaa päivässä. Järjestelmän käytöstä ja ylläpidosta vastaavan Cuencan kunnan mukaan tavoitteena on saavuttaa 40.000 XNUMX päivittäistä matkustajaa.

Cuencassa, jonka historiallisen muurien ympäröimän kaupungin Unesco julisti maailmanperintökohteeksi vuonna 1999, toimivasta liikennejärjestelmästä on tullut uusi matkailukohde, ja sitä käyttävät sekä paikalliset että ulkomaiset turistit sekä Cuencasta tulevat turistit.

Alstomin Cuencan raitiovaunuprojektin johtaja Javier Díaz sanoi: "Olemme erittäin iloisia ja ylpeitä Alstomin raitiovaunun onnistuneesta ja keskeytymättömästä toiminnasta Cuencassa kahden vuoden ajan, varsinkin kun tiedämme, että edistämme kaupungin älykästä ja kestävää liikkuvuutta. . Kunta tarjoaa monia etuja kansalaisilleen toimittamalla laadukkaan tuotteen ja järjestelmän yhteistyössä asiakkaamme kanssa.

Alstom ja sen konsortiokumppanit ovat tehneet sopimuksen koko järjestelmän suunnittelusta, toimittamisesta, integroimisesta ja testaamisesta, mukaan lukien 14 Alstom Citadis -raitiovaunua, sähkönsyöttöjärjestelmää, varastolaitteita, tietoliikenne- ja rautatieopastuslaitteita. Kaikkiaan raitiovaunuverkoston varrella on 20.4 pysäkkiä 27 kilometrin matkalla. Reitti kulkee Cuencan tärkeimpien kohteiden, kuten El Arenal Marketin, vilkkaan kaupallisen keskuksen, historiallisen keskustan, linja-autoaseman, Mariscal Lamarin lentokentän ja kaupungin teollisuuspuiston läpi.

Jokainen Alstom Citadis -raitiovaunun yksikkö on 33 metriä pitkä ja vastaa tämän tyyppisen modernin, nopean, hiljaisen, kattavan ja vähäpäästöisen liikenteen uutta sukupolvea. Kuhunkin Citadis-raitiovaunuun mahtuu 2 henkilöä, ja ne voivat kuljettaa kolme bussia tai vastaavasti 215 yksityisajoneuvoa. Tämä yhdistettynä siihen, että järjestelmä on sähköinen liikkumisjärjestelmä, auttaa vähentämään kasvihuonekaasupäästöjä ja hiilidioksidipäästöjä.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar