Suuri tuki Euroopan komissiolta BMC:n ympäristöystävälliselle hankkeelle

Suuri tuki Euroopan komissiolta BMC:n ympäristöystävälliselle hankkeelle
Suuri tuki Euroopan komissiolta BMC:n ympäristöystävälliselle hankkeelle

BMC:n ympäristöystävällinen hanke katsottiin tuen arvoiseksi Horisontti Eurooppa -ohjelmassa, joka on maailman suurin siviilirahoitteinen Euroopan unionin tukema T&K- ja innovaatioohjelma. BMC sai korkeimman pistemäärän Euroopan komissiolta ESCALATE (Powering EU Net Zero Future by Escalating Zero Emission HDVs and Logistic Intelligence) -projektilla, jonka tavoitteena on puhtaita ja kilpailukykyisiä ratkaisuja kaikille liikennemuodoille ilmaston, energian ja liikkuvuuden alla.

800 km kantama ympäristöystävällinen traktori suunnitellaan ja sen prototyyppi valmistetaan

Hankkeella on tarkoitus vähentää riippuvuutta fossiilisista polttoaineista, kuten bensiinistä ja dieselistä, joita perinteisesti käytetään raskaissa hyötyajoneuvoissa, puhtaita energialähteitä käyttämällä ja päästään nollapäästöihin. Tavoitteena on, että ympäristöystävällisellä BMC-traktorilla, joka kehitetään yhdessä kaikkien hankkeessa mukana olevien sidosryhmien kanssa, saavutetaan 800 kilometrin kantama.

Tavoitteena on päästä nollapäästöihin raskaissa ajoneuvoissa

Kolmella pääalueella kehitetään innovatiivisia konsepteja raskaiden tavarankuljetusajoneuvojen nollapäästöjen saavuttamiseksi hankkeessa. Näiden konseptien ansiosta ajoneuvossa on paljon tehokkaammat ja kustannustehokkaammat infrastruktuurijärjestelmät. Se koostuu myös digitaalisiin ja tekoälyyn perustuvista hallintajärjestelmistä, jotka huomioivat verkkoystävällisten ja pikalatausinfrastruktuurijärjestelmien suunnittelun sekä laivaston kapasiteetin, saatavuuden ja nopeuden. Näin syntyy kestävä ekosysteemi saavuttamalla nollapäästöarvot raskaan tavaraliikenteen alalla.

Maailmanlaajuinen monen kumppanin projekti

TÜBİTAKin koordinoimana FEV Saksan ja Surreyn yliopiston tuella projekti, johon kuuluu 37 sidosryhmää eri puolilta maailmaa, alkaa tammikuussa 2023.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar