Kiina vei ensimmäisen sähköveturinsa Thaimaahan

Kiina vei ensimmäisen sähköveturinsa Thaimaahan
Kiina vei ensimmäisen sähköveturinsa Thaimaahan

Ensimmäinen Dalianissa toimivan CRRC Groupin thaimaalaiselle asiakkaalle rakentama sähköakkukäyttöinen veturi lastattiin kuljetusalukseen ja lähetettiin Thaimaahan. Tämä on ensimmäinen uusi energiaveturi, jonka Kiina myi Kaakkois-Aasian maahan.

Rautatieliikenteen kehittyessä energiatehokkaille vetureille on ollut viime vuosina suuri kysyntä. Thaimaan asiakkaan kanssa vuonna 2021 solmitun sopimuksen mukaisesti CRRC Dalian aloitti työt vaihtoehtoisen sähkökäyttöisen veturin rakentamiseksi perinteiselle tekniselle alustalle. 100 % sähköakkujen työntövoimalla liikkuva veturi voi vetää 70 tonnia vaunuja 2 kilometrin tuntinopeudella tai tuhat tonnia vaunuja 500 kilometrin tuntinopeudella. Veturi voi kulkea 100 kilometrin tuntinopeudella vetämättä vaunua.

CRRC Dalian uskoo, että myytyään 100-prosenttisesti sähköllä syötettävän akkuveturin tärkeässä asemassa olevalle Thaimaan kaltaiselle alueen maalle, se täyttää esimerkiksi Myanmarin, Malesian ja Laosin vaatimukset. Se myi aiemmin tavallisia vetureita ja jotka saattavat haluta uusia energiavetureita. Alueen maat ovatkin perinteistä energiaa käyttäviä maita, jotka haluavat päästä eroon saastuttavista päästöistä ja siirtyä siksi uuteen energiaan.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar