NDesign sai ihailua malleistaan ​​Milanon huonekalumessuilla, joita maailma seurasi

NDesign sai ihailua malleistaan ​​Milanon huonekalumessuilla, joita maailma seurasi
NDesign sai ihailua malleistaan ​​Milanon huonekalumessuilla, joita maailma seurasi

40-vuotisen huonekaluteollisuuden matkansa jokaisessa vaiheessa taiteellisella ymmärryksellä elämään lisäarvoa tuovia tuotteita suunnitteleva ja laadukkaasti valmistava NDesign heilutti Turkin huonekaluteollisuuden lippua maailman suurimmalla ja arvostetuimmalla. huonekalumessut, SaloneInternazionale del Mobile, pidettiin Milanossa.

NDesign jatkoi perinneään osallistua SaloneInternazionale del Mobilelle, maailman suurimmalle huonekalumessuille, jotka järjestettiin Milanossa 7.-12.

Kävijätulva…

Yli 60 tuhatta ihmistä 173 maasta vieraili messuilla, jotka järjestettiin tänä vuonna 262. kerran RhoFiera Milanissa kuuden päivän ajan. Messuille osallistuneiden 2 175 26 yrityksen joukossa oli XNUMX turkkilaista yritystä, mikä rikkoi kävijämääräennätyksen. Alkuperäisellä muotoilullaan ja eleganssillaan huomiota herättävät NDesign-huonekalut oli esillä Salone del Mobile Milanossa, jota pidetään yhtenä maailman arvostetuimmista huonekalumessuista. Messuilla, joissa maailman huonekaluteollisuuden syke tuntuu, viennin edustajat sekä suunnittelutiimi isännöivät vieraita NDesign-osastolla ja vastasivat kysymyksiin NDesignin hallituksen jäsen Abdülselam Güleç, joka ilmaisi ilonsa osallistua seuraamiinsa jättiläismessuihin, ilmoitti jatkavansa osallistua messuille, jotka tarjoavat mahdollisuuden seurata tiiviisti huonekalualan innovaatioita ja kehitystä.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar