Volkan Atlas esitteli ensimmäisen rakkausrikoksensa musiikin ystäville

Volkan Atlasin ensimmäiset rakkausrikokset
Volkan Atlas, Ensimmäiset sinkkurakkausrikokset

Varhaisesta iästä lähtien musiikista kiinnostunut Volkan Atlas, yksi Izmirin apteekkialan tunnetuista nimistä, esitteli ensimmäisen singlensä, Aşk Crimes, musiikin ystäville.

Ensimmäinen kappale turkkilaiseen slow pop -tyyliin. YouTube ja muilla digitaalisilla musiikkialustoilla, Atlas sanoi, että kappale kertoo tarinan erosta.

Volkan Atlas totesi, että Love Crimesin, jonka sanat ja musiikki kuuluu Izmirin hammaslääkärille Serdar Devrim Erkmenille, leikkeen ja sovituksen esitti Korat Eriş Ramp Music -levymerkillä ja että kappaleen musiikkivideo kuvattiin Seferihisarissa ja Çeşmessä.

Volkan Atlas totesi, että hän on ollut kiinnostunut musiikista amatöörinä jo vuosia ja laulanut ystävällisissä konventeissa, hän sanoi: ”Sain eräässä kokouksessa tarjouksen laulaa. Kun lauloin muutaman kappaleen ja rakas ystäväni hammaslääkäri Serdar Devrim Erkmen sanoi, että hän piti äänestäni kovasti ja että hänellä oli omia sävellyksiä, hän sai minut kuuntelemaan Love Crimes -kappaletta. Tällä tavalla alkanut musiikillinen matkamme heräsi henkiin Korat Erişin tärkeän tuen ansiosta ja saavutti musiikin ystävät."

Atlas ilmaisi ottaneensa laulutunteja Izmirin valtionooppera- ja balettitaiteilija Nurgün Baburhanilta jonkin aikaa, ja Atlas sanoi: ”Unelmani oli kuunnella omaa kappalettani autossa ajaessani jonain päivänä. Halusin jättää pysyvän perinnön elämään. Seuraavalla kaudella jatkan musiikin ystävien tapaamista erilaisilla kappaleilla, joiden sanoitukset ja sävellykset kuuluvat Serdar Devrim Erkmenille.

Volkan Atlasin ensimmäiset rakkausrikokset

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar