Ministeri Karaismailoğlu: 5G hyväksytään kotimaisilla ja kansallisilla laitteilla

Ministeri Karaismailoglu Gye läpäistään kotimaisilla ja kansallisilla laitteilla
Ministeri Karaismailoğlu siirtyy 5G:hen kotimaisilla ja kansallisilla laitteilla

Liikenne- ja infrastruktuuriministeri Adil Karaismailoğlu korosti, että päästä päähän kotimaan ja kansallisen 5G-viestintäverkkoprojektin seuraavissa vaiheissa tuotteista valmistetaan tehokkaampia ja edistyneitä versioita, "Samalla kun kehitettiin 5-kerroksisia radioyksiköitä 8G-tukiasemalle ensimmäisessä vaiheessa kehitämme 64-kerroksisia radiotuotteita seuraavissa vaiheissa. Toimitamme siten kotimaisia ​​ja kansallisia 5G-tuotteita markkinoille vastaavina ulkomaisten toimittajien markkinoilla. "Siirrymme maassamme 5G:hen käyttämällä kotimaisia ​​ja kansallisia verkkotuotteita mahdollisimman laajasti", hän sanoi.

Liikenne- ja infrastruktuuriministeri Adil Karaismailoğlu osallistui viestintäteknologiaklusterin 5G vaiheen 2 tiedotuskokoukseen. Karaismailoğlu sanoi kokouksen jälkeen lehdistötiedotteessa: "Liikenne- ja infrastruktuuriministeriönä olemme ottaneet erittäin tärkeitä askelia maamme liikenne- ja viestintäinfrastruktuurissa, joka kirjaimellisesti "pääsee aikakauden läpi". Jatkamme heittämistä. Vuosisatoja vanhoja investointeja 20 vuoden aikana toteuttaneen tiimin edustajina olemme saavuttaneet ja tulemme saavuttamaan monia menestyksiä viestintäteknologioissa. Epäilemättä kaikessa, mitä teemme tänään, jokaisessa askeleessamme, polkumme johtaa tietoon ja informatiikkaan. Samalla kun tuotanto, jakaminen ja tiedon saanti saavuttaa huimaa vauhtia, myös pelin säännöt muuttuvat. Jos et tuota tietoa, jos et muuta tuottamaasi tietoa tuotteeksi etkä pysty markkinoimaan tätä tuotetta maailmalle, etenemisesi tai kehittymisesi ei ole mahdollista. Muiden maiden teknologioiden käyttö ei ole enää kestävää maiden resurssien ja etujen kannalta. Me, jotka olemme saavuttaneet tekniikan viennin infrastruktuuriprojekteista koko maailmaan, emme epäröi saavuttaa samaa menestystä viestinnän alalla", hän sanoi.

Karaismailoğlu totesi, että näillä tutkimuksilla tietotekniikkasektorin tulevaisuudesta keskustellaan kotimaisen tuotannon, korkean teknologian ja globaalin brändin nimillä ja että tietosektorin menestyksen myötä näissä kolmessa vaiheessa Turkki kattaa pitkän matkan sekä vaihtotaseen alijäämän sulkemisessa ja viennissä.

ERILAISET DEMO-NÄYNNÖT TEHDYT KOTIMAISTEN JA KANSALLISTEN 5G-TUKIASEMIEN KAUTTA

Karaismailoğlu kertoi: ”Perustimme ”Viestintäteknologiaklusterin” ministeriön ja tietotekniikka- ja viestintäviraston koordinoimana vuonna 2017 kehittääksemme ”kotimaista ja kansallista tuotantoekosysteemiä” sähköisen viestinnän alalla.

”Sittemmin jatkuvasti kehittämämme Viestintäteknologiaklusteri on muodostunut suureksi organisaatioksi, johon kuuluu yli 160 yritystä ja yli 8 tuhatta työntekijää. Viestintäteknologiat -klusteri on saavuttanut tärkeän aseman kotimaisessa tuotantoekosysteemissä. Suunnittelemme strategisesti kaikenlaisia ​​tietotekniikkaan liittyviä investointeja. Erityisesti 5G-teknologian kehittäminen on hallituksessamme omaksunut korkeimmalla tasolla. Tässä yhteydessä olemme kehittäneet HTK:n jäsenyritystemme kanssa 'End-to-End kotimaan ja kansallisen 5G-viestintäverkkoprojektin'. Se on yksi presidenttimme aloitteen kotimaisen ja kansallisen tuotantotoiminnan tärkeimmistä pilareista. Projektimme ensimmäinen vaihe, jossa maamme tärkeimmät teknologiayritykset ovat mukana, valmistui maaliskuussa-2021. Päästä päähän kotimaan ja kansalliseen 5G-viestintäverkkoprojektiin kehitettiin 5G-teknologiaan liittyviä kriittisiä verkkolaitteita ja -ohjelmistoja, kuten 5G-tukiasemat, 5G-runkoverkko, 5G-verkon hallinta- ja käyttöohjelmistot sekä 5G-virtualisointialusta. Erilaisia ​​5G-puhelu- ja tiedonsiirtoskenaarioita testattiin kaupallisilla 5G-puhelimilla kotimaisilla ja kansallisilla tuotteilla luodussa päästä päähän -5G-verkossa. Erilaisia ​​esittelyjä tehtiin kotimaisilla ja kansallisilla 4.5G-tukiasemilla, jotka voidaan yhdistää olemassa oleviin kaupallisiin 5G-matkapuhelinverkkoihin. Yksi arvokkaista tuloksista tässä yhteydessä oli se, että 10 projektissamme tärkeitä tehtäviä suorittavaa yritystä kokoontui yhteen ja perusti Global Telekomin ja Entegre Teknolojiler AŞn. Tämä yritys edustaa alan yhteistyötä sekä hankkeen puitteissa kehitettyjen tuotteiden kaupallistamis- ja brändäystoiminnan yksipuolista toteuttamista. Global Telekom ve Entegre Teknolojiler AŞ:n avulla pyrimme siihen, että turkkilainen yritys kilpailee maailmanlaajuisesti televiestinnän alalla Ericssonin, Huawein ja Nokian kaltaisten yritysten kanssa.

HUOMIOIME KOTIMAISTEN JA KANSALLISTEN TUOTEPROJEKTIEN TUKEMISEEN

Karaismailoğlu huomautti, että päästä päähän kotimaan ja kansallisen 5G-viestintäverkkoprojektin seuraavissa vaiheissa tuotetaan suuremman kapasiteetin ja edistyneitä versioita tuotteista, Karaismailoğlu sanoi: ”5G:lle kehitettiin 8-kerroksinen radioyksikkö. tukiaseman ensimmäisessä vaiheessa, seuraavissa vaiheissa kehitämme 64-kerroksisia radiotuotteita. Toimitamme siten kotimaisia ​​ja kansallisia 5G-tuotteita markkinoille vastaavina ulkomaisten toimittajien markkinoilla. Pidämme erittäin tärkeänä sähköisen viestinnän alan kotimaisten ja kansallisten tuotehankkeiden tukemista. Tässä yhteydessä jatkamme työskentelyä päästäksemme päähän kotimaan ja kansallisen 5G-viestintäverkkoprojektin seuraavien vaiheiden tukemiseksi. Siirrymme maassamme 5G:hen käyttämällä kotimaisia ​​ja kansallisia verkkotuotteita mahdollisimman laajasti. Ja tämän tekemiseksi kotimaisten ja kansallisten tuotteidemme kanssa tuottajayrityksillämme on tärkeitä tehtäviä. Toisaalta, jotta 5G:hen siirtyminen onnistuisi, tarvittava muunnos on suoritettava käyttäjäpäätteeltä. Seuraamme tätä tiiviisti", hän sanoi.

TÄRKEIN VIENTI ON NOLLA KG:N "TEKNOLOGIAN" VIENTI

Lisäksi liikenneministeri Karaismailoğlu korosti, että yksi Turkin kotimaisen ja kansallisen tuotannon puitteissa tehtyjen tutkimusten ensisijaisista tavoitteista on avautua tuotteilla ulkomaisille markkinoille, liikenneministeri Karaismailoğlu totesi: "Kotimaan markkinoilla sen puitteissa 4.5G:n valtuuksista operaattorit tekevät nykytilanteessa noin 2 miljardia TL laitteisto- ja ohjelmistoinvestointeja vuodessa.Näemme sen toteutuneen. 5G:n myötä tämä luku nousee vielä korkeammalle. GSM-yhdistyksen julkaisemien raporttien mukaan, joka perustettiin vuonna 1995 kehittämään maailmanlaajuisia matkapuhelinoperaattoristandardeja; Maailman operaattoreiden arvioidaan investoivan matkaviestinverkkoihin 2020 biljoonaa dollaria vuosina 2025-1.1, ja tästä noin 80 prosenttia menee 5G-teknologiaan. Tämä tilanne osoittaa meille, että potentiaalia on niin koti- kuin ulkomaisillakin markkinoilla. Pyrimme hyödyntämään tätä potentiaalia mahdollisimman laajasti kotimaisilla ja kansallisilla tuotantotutkimuksilla. Koska tiedämme, että tärkein vientituote on nolla kilon "teknologian" vienti. Näin ollen tiedämme, että maamme vaihtotaseen alijäämän pienentämiseen voidaan antaa erittäin vakava panos. Meidän projekti; Haluan myös korostaa, että se on erittäin tärkeä arvo, joka tukee kasvustrategiaamme, joka keskittyy investointeihin, työllisyyteen, tuotantoon, vientiin ja nykyiseen ylijäämään. Koska tuotamme strategisia projekteja maamme strategiseen asemaan. Uskomme, suuntaamme ja teemme unelmistamme totta."

PAIKALLISUUDEN LIIKE 33 PROSENTTIA

Karaismailoğlu totesi pitävänsä 5G:tä paitsi viestintäteknologiana, myös Turkin kansallisen turvallisuuden painopisteiden joukossa, ja totesi, että alalle on laadittu tärkeä visio liikenneministeriön 4.5. G tarjous. Karaismailoğlu huomautti, että paikkakuntaaste, joka oli 4.5 prosentti ensimmäisellä 1G:n investointikaudella, on ylittänyt 2020 prosenttia investointikaudella 2021-33, Karaismailoğlu sanoi: "Emme kuitenkaan pidä tätä osuutta riittävänä. Kaiken kaikkiaan odotamme operaattoreiden täyttävän kotimaisuustavoitteen 45 prosenttia. 5G- ja muiden teknologioiden kriittisten komponenttien kansallistaminen on myös tärkein prioriteettimme. Matkalla kohti 5G:tä olemme ottaneet tärkeitä askelia tukeaksemme ja suojellaksemme kotimaista ja kansallista tuotantoekosysteemiä. Jatkamme tästä eteenpäin sopivimpien ratkaisujen kehittämistä ottamalla huomioon toimialamme sidosryhmien mielipiteet.

INFORMAATIO- JA VIESTINTÄTEKNIIKAN ALAN MÄÄRÄ KASVOI 189 MILJOONAAN TL

Liikenne- ja infrastruktuuriministeri Karaismailoğlu totesi, että keski-ikäiset ja vanhemmat sukupolvet tietävät erittäin hyvin, mitä Turkki käy läpi sähköisen viestinnän alalla ja mistä he ovat tulleet tänne. Karaismailoğlu ilmaisi, että matkaviestinpalveluista hyötyvien tilaajien määrä lähestyy 2003 miljoonaa, "Laajakaista-Internet-tilaajien määrä, jota pidimme vuonna 20 lähes olemattomaksi, on saavuttanut tänään 2021 miljoonaa. Kuitutilaajamme määrä on noussut noin 189 miljoonaan ja yli 87 miljoonaa kansalaista hyötyy kotitalouksien valokuituinternet-palvelusta. Kun tarkastelemme kuituinfrastruktuurin ja kaapeli-internetin tavoittamien kotitalouksien määrää, viestintäinfrastruktuurimme ovat; Se pystyy palvelemaan 2003 Mbit/s ja sitä suuremmilla nopeuksilla, mikä on lähes kolme kertaa nykyinen 87,5 miljoonaa tilaajaa.

TARJOAMME NOPEAN LAAJAKAISTAIN INTERNETPALVELUN TURKSAT 5B:N KANSSA

Muistuttaen, että Türksat 9B, Turkin tehokkain ja tehokkain satelliitti, otettiin käyttöön 5 päivää sitten, Karaismailoğlu sanoi: "Türksat 5B; Sillä on laaja peittoalue, joka sisältää koko Lähi-idän, Persianlahden, Punaisenmeren, Välimeren, Pohjois- ja Itä-Afrikan, Etelä-Afrikan ja sen lähinaapurit. Tarjoamme myös nopean laajakaistaisen internetpalvelun uuden satelliittimme kautta. Kasvatamme nykyistä Ka-Band-tiedonsiirtokapasiteettia yli 15-kertaiseksi. Uuden satelliittimme avulla laajennamme Internet-infrastruktuuriamme alueilla, joihin maanpäällinen infrastruktuuri ei pääse käsiksi. Yli 5 gigabitin tiedonsiirtokapasiteetin Türksat 55B:n avulla tulemme toimimaan kuluttajien ja yritysten satelliitti-internet-palveluissa paljon laajemmilla maantieteellisillä alueilla. Viimeisten 20 vuoden aikana olemme investoineet yli 172 miljardia dollaria maamme kuljetus- ja viestintäinfrastruktuuriin. Lisäsimme sijoituksillamme yli 520 miljardia dollaria kansantuloomme. Pyrimme tekemään 2053 miljardin dollarin kuljetus- ja viestintäinvestointeja vuoteen 198 asti. Panostamme tuotantoon 2053 biljoonaa dollaria ja kansantuloon 198 biljoona dollaria 2 miljardin dollarin kuljetus- ja viestintäinvestoinnilla, jotka toteutamme tästä päivästä vuoteen 1. Ministeriönä teemme jatkossakin sen, mikä on tarpeellista sekä kuljetus- että viestintäalan kehittämiseksi maamme edut huomioiden."

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar