Castrol Ford Team Turkey saavutti uusia saavutuksia Eskişehir-rallissa

Castrol Ford Team saavutti uusia menestyksiä Turkin Eskisehir-rallissa

Turkille Euroopan mestaruuden tuonut Castrol Ford Team Turkey jatkaa mestaruusvaatimustaan ​​nuorilla lentäjillään uudella kaudella, joka juhlii 25-vuotisjuhliaan.

Castrol Ford Team Turkey saavutti monia menestyksiä nuorilla lentäjillään Eskişehir ETİ (ESOK) -rallissa, Shell Helix Turkey Rally Championshipin kolmannessa osakilpailussa, joka pidettiin 23.-25.

Euroopan mestari Castrol Ford Team Turkey, joka voitti rallin 116 erikoiskokeella, joiden kokonaispituus oli 8 km asfaltilla, voitti aiemmin 4 kertaa. Kilpaillessaan nuorten lentäjiensä kanssa täysjoukkueessa nelivetoinen Ford Fiesta R4 ja Ali Türkkan ja Burak Erdener duo voitti Nuorten sarjan ja voitti yleisluokituksen ja voitti toisen sijan.

Odunpazarı Evleri -aukiolla torstaina 23 klo 2022 järjestetyn seremoniallisen lähdön jälkeen Eskişehir ETİ (ESOK) -ralli starttasi perjantaina 20.30. klo 24:10.00 Servis Park -puistossa Eskişehir Atatürk -stadionilla 4 erikoiskokeella. ohitettiin ja kilpailu päättyi Servis Parkiin. Vaihtelevat sääolosuhteet vaikuttivat suuresti toiseen päivään, joka alkoi lauantaina 25. kesäkuuta klo 10.00. Kolmanneksi sijoittuivat vuonna 1999 syntynyt Ali Türkkan ja kokenut perämies Burak Erdener, joka voitti viime vuonna maallemme Euroopan rallin nuoriso- ja kaksiveto-mestaruuden, sekä kokenut perämies Burak Erdener. sija kilpailussa sade-odotusten ja renkaan viimeisellä lenkillä Strategiansa ansiosta he nousivat toiseksi viimeisessä vaiheessa. Ümitcan Özdemir ja hänen perämiehensä Batuhan Memişyazıcı, jotka ovat voittaneet peräkkäin mestaruuden Fiesta R2T -autollaan 2-vetoluokan viime vuosina, sijoittuivat yleisluokituksen viidenneksi. Kilpaillessaan Ford Fiesta R2T:n kanssa nuorten luokassa Can Sarıhan ja hänen perämies Sevi Akal lisäsivät kokemustaan ​​asfaltilla ja säilyttivät 3. sijansa.

Kilpailu oli kovaa Fiesta Rally Cupissa

Kilpailu oli korkeatasoista, kun uudet 2017WD Rally4:t osallistuivat Fiesta Rally Cupiin, joka on jatkunut uudella formaatillaan vuodesta 3 lähtien ja jonka Castrol Ford Team Turkey on järjestänyt erityisesti Ford Fiestoille.

Serhan Türkkan-Koray Akgün, joka voitti Yeşil Bursa Rallyn kauden toisessa kilpailussa ja nousi Fiesta Rally Cupin johtajaksi, voitti FRC:n yleisluokituksen Eskişehir-rallissa, Shell Helix 2 Turkey Rally Championshipin kolmannessa osakilpailussa. . Türkkan ja Akgün duo voittivat Fiesta Rally2022:ssa loistavalla vauhdilla ensimmäisen sijan ja sijoittuivat kuudenneksi yleisluokituksessa.

Efe Ünverin ja Bahadır Gücenmezin kaksikko voitti FRC:n yleisluokituksen toisen sijan, kun taas Burak Titlein ja Bahadır Özcanin duo sijoittui kolmanneksi Fiesta Rally4:ssä. Burak Title, joka kilpaili Turkin rallin kaksipyörävetoisten mestaruudesta Ford Fiesta Rally4:llä, oli myös FRC:n kaksivetoisten Fiestojen kärjessä.

Iranilainen joukkue Sabre Khosravi ja sen kartanlukija Hamed Majd, jotka ovat osallistuneet Fiesta Rally Cupiin, joka on avoin myös kansainvälisille urheilijoille, viime osakilpailusta lähtien, voittivat Fiesta R1T:n johdon sijoittuen toiseksi R1-sarjassa. ST-luokassa Yeşil Bursa Rallyssa ja voittivat kuppinsa palkintokorokkeelle.

Castrol Ford Team Turkey -lentäjät hallitsivat myös TOSFED Rally Cupia

Samaan aikaan Oğuz Gürsel antoi pisteitä TOSFED Rally Cupille, ja FRC:n lentäjät hallitsivat myös TOSFED Rally Cupia. Levent Şapcılar-Deniz Gümüş Castrol Ford Team Turkeysta voitti ensimmäisen sijan, kun taas Erdem İlbayli – Soner Cevik sijoittui toiseksi. Saman joukkueen Hakan Gürel-Çağatay Kolaylı sijoittui myös kolmannelle.

Castrol Ford Team Turkey voitti Eskişehir ETİ (ESOK) -rallin, joka päättyi maaliin ja palkintojenjakotilaisuuteen ESPARKin edessä lauantaina 25. kesäkuuta klo 16.42, kun taas Ford-merkki tallensi tässä kilpailussa suorituskyvyllään, kestävyyttä ja syvään juurtunutta historiaa ralliurheilussa. Se listattiin listan suosituimmaksi automerkiksi.

Olemme askel askeleelta lähempänä tavoitettamme tuloksillamme Eskişehir ETİ (ESOK) rallissa

Castrol Ford Team Turkeyn mestarilentäjä Murat Bostancı tekee tiivistä yhteistyötä joukkueen nuorten lentäjien kanssa valmentamalla lentäjät tänä vuonna. Joukkueen johdossa on myös Serdar Bostancı, joka on ollut joukkueen johtajana joukkueen ensimmäisestä päivästä lähtien.

Siirtämällä pitkän vuosien kokemuksensa Turkissa ja Euroopassa nuorille lentäjille, Bostancı totesi, että he suorittivat Turkin rallin kolmannen osakilpailun, Eskişehir ETİ (ESOK) -rallin, ylpein tuloksin. Arviossaan Bostancı sanoi: "Castrol Ford Team Turkey, joka nuoreutui viime vuonna tukemaan nuoria Turkin ralliurheilussa ja on Turkin nuorin rallijoukkue keski-ikällään 22, pyrkii voittamaan 25. mestaruuden 15. kausi. Eskişehir ETİ (ESOK) -rallin tuloksilla lähestymme tätä tavoitetta askel askeleelta. Castrol Ford Team Turkey, joka kilpaili yli 20 autolla samaan aikaan Turkin rallin mestaruussarjassa, voitti tänä vuonna 2022 Turkey Rally Brands Championshipin, 2022 Turkey Rally Championshipin, 2022 Turkin perämiesten mestaruuden, 2022 Turkey Rally Young Drivers Championshipin ja 2022 Turkin ralli kaksivetoinen. Hän kilpailee mestaruudesta. Jatkamme kamppailujamme yhdessä nuorten lentäjiemme kanssa tulevissa vaiheissa.