Ympäristö- ja kaupungistumisministeriö värvää 207 sopimussuhteista henkilöstöä

Ympäristö ja kaupunkiministeriö
Ympäristö ja kaupunkiministeriö

Ympäristö- ja kaupungistumis- sekä ilmastonmuutosministeriö julkisti! Siivoustyöntekijöitä palkataan 48 207 maakuntaan. Hakemukset ovat alkaneet. ÖSYM:n julkaiseman mieltymysoppaan mukaan hakemuksia voi tehdä 15. kesäkuuta asti. Joten miten hakea henkilöstön rekrytointia ympäristö- ja kaupungistumisministeriöstä? Tässä ovat ympäristö- ja kaupungistumisministeriön siivoushenkilöstön rekrytointivaatimukset.

Ehdokkaat voivat lähettää toiveensa ÖSYM:iin internetin kautta 10.-15 välisenä aikana. Online-toivomusten jättöprosessi päättyy 2022 klo 15.

Lisätietoja mainoksesta TÄÄLTÄ

Yleinen kuvaus

1 - Mittaus-, valinta- ja sijoituskeskuksen puheenjohtajan (ÖSYM) 22.11.2020 pitämän Julkisen henkilöstövalintakokeen tulosten mukaan työllistymiseksi ympäristö-, kaupungistumis- ja ilmastoministeriön keskus- ja maakuntaorganisaatioihin Muutos, virkamieslaki nro B §:n mukaan palkataan sopimustukihenkilöstöä.

2- Harjoittelutulosten julkistamisen jälkeen ÖSYM:n verkkosivuilla, päivämäärät, jolloin hakijat hakevat työskentelyn aloittamista palveluyksiköissä, joihin heidät sijoitetaan, pyydetyt asiakirjat ja muut selventävät tiedot julkaistaan ​​​​verkkosivuilla. ympäristö-, kaupungistumis- ja ilmastonmuutosministeriö (csb.gov.tr).

3-Ympäristö-, kaupungistumis- ja ilmastonmuutosministeriö ei lähetä asiakirjoja ÖSYM:n lähettämille asiakirjoille.

4-Ennen kuin teet valintoja, seuraavat ehdot on tutkittava huolellisesti.

Paljonko on sijoitusmaksu?

Sijoitusmaksu on 30,00 TL. Hakijat maksavat harjoittelumaksun valintojensa jälkeen. Niiden hakijoiden mieltymykset, jotka eivät maksa harjoittelumaksua, katsotaan mitättömäksi, eikä niitä oteta mukaan harjoitteluprosessiin. Talletettuja sijoitusmaksuja ei palauteta, eikä niitä voi siirtää mistä tahansa syystä.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar