Viime hetken: FED ilmoitti korkopäätöksestään!

Fedin korkopäätös
Fedin korkopäätös

Yhdysvaltain keskuspankki nosti korkoa 75 peruspistettä 1.75 prosenttiin. FED:n 75 peruspisteen koronnosto oli suurin korotus sitten vuoden 1994. Vain Esther George vastusti korkeaa koronnostoa ja äänesti 50 peruspisteen korotuksen puolesta. Samalla kun talouskasvun ennusteet nousivat, työttömyys- ja koronnostoennusteita tarkistettiin ylöspäin.

Fedin puheenjohtaja Jerome Powell sanoi: "Nähdään pian edistymistä inflaatiossa, ja mielestäni tulevaisuuden ohjeemme ovat edelleen uskottavia. "Emme yritä aiheuttaa taantumaa", hän sanoi.

FED:n korkopäätös julkistettu!

Markkinoiden innokkaasti odottama korkopäätös on julkistettu. Fed nosti korkoa 75 peruspisteellä 1.75 prosenttiin. Siten toteutui viimeisten 28 vuoden korkein koronkorotus. Korkopäätös tehtiin äänin 10-1. Esther George vastusti 75 peruspisteen koronnostoa ja äänesti 50 peruspisteen korotuksen puolesta. Fedin viranomaisten keskimääräinen FED-rahastokorko-odotus vuoden 2022 lopulle oli 3,4 prosenttia. FED:n keskimääräinen rahastokorko-odotus vuoden 2023 lopulle oli 3,8 prosenttia.

Taloudellinen toimeliaisuus Yhdysvalloissa on elpynyt ja työllisyys kazanFED huomautti, että sen liikkeet ovat edelleen vahvoja, ja FED sanoi: "Yleinen taloudellinen aktiviteetti näyttää elpyneen ensimmäisen vuosineljänneksen laskun jälkeen. Työllisyys kazanKasvu on ollut voimakasta viime kuukausina ja työttömyysaste on pysynyt alhaisena. Inflaatio on edelleen korkea, mikä heijastaa pandemiaan liittyvää tarjonnan ja kysynnän epätasapainoa, korkeampia energian hintoja ja laajempia hintapaineita.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar