Kierrätetyistä PET-pulloista valmistetut Continental-renkaat ovat nyt saatavilla kaikkialla Euroopassa

Kierrätetyistä PET-pulloista valmistetut Continental-renkaat ovat nyt saatavilla kaikkialla Euroopassa
Kierrätetyistä PET-pulloista valmistetut Continental-renkaat ovat nyt saatavilla kaikkialla Euroopassa

Ensimmäistä kertaa kierrätetyistä PET-pulloista saatu polyesterilanka ja Continentalin massatuotannon aloittaneet renkaat ovat nyt myynnissä kaikkialla Euroopassa.

Teknologiayritys ja premium-rengasvalmistaja Continental tarjoaa renkaita ContiRe.Tex-teknologialla, joka on osoitus kestävän kehityksen tärkeydestä, kaikkialla Euroopassa. Tällä tekniikalla Continentalin renkaiden valmistuksessa käytetään polyesterilankoja, jotka on saatu kierrätetyistä PET-pulloista ilman kemiallisia välivaiheita ja joita ei ole kierrätetty millään muulla tavalla. Continental tarjoaa kuluttajille viisi kokoa kolmessa rengasmallissa, PremiumContact 6, EcoContact 6 ja AllSeasonContact, joka on ympärivuotisrengas, joka on valmistettu kierrätetyistä PET-pulloista valmistetusta polyesteristä. ContiRe.Tex-teknologialla varustetut renkaat tulevat Turkissa pian markkinoille.

Continental esitteli erityisesti kehittämänsä ContiRe.Tex-teknologiansa syyskuussa 2021. Muihin standardimenetelmiin verrattuna tuotanto tehostuu huomattavasti muuttamalla PET-pullot korkealaatuisiksi polyesterilangoiksi. Tässä tekniikassa käytetyt pullot kerätään alueilta, joilla ei ole kierrätyssilmukkaa. Noin 4 PET-pullosta saatua kierrätysmateriaalia käytetään 40 vakiorenkaaseen. ContiRe.Tex-teknologialla varustetuissa renkaissa on erityinen logo sivulla, jossa lukee "Sisältää kierrätysmateriaaleja".

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar