Gaziray jännitys ympäröi Antep

Antepi Gaziray jännitystä ympäröi
Gaziray jännitys ympäröi Antep

Gaziantepissa työ jatkuu täydellä vauhdilla GAZİRAY-projektin parissa, joka on vaihtoehto kaupunkiliikenteelle ja antaa suuren panoksen, jota kansalaiset odottavat innolla. Turkin tasavallan valtion rautateiden (TCDD) pääjohtaja Metin Akbaş ja hänen henkilökuntansa laskeutuivat Gaziantepiin tutkiakseen projektin viimeisintä tilaa.

Liikenne- ja infrastruktuuriministeriö yhdessä TCDD:n kanssa tarjoaa toisen hankkeen kansakuntamme palvelukseen. TCDD:n pääjohtaja Metin Akbaş teki yhdessä On-site Solution Teamin kanssa tutkimuksia GAZİRAYssa, jonka reitin pituus on 25.5 kilometriä ja linjan kokonaispituus 112 kilometriä ja joka koostuu 16 asemasta. Tutkimuksiin osallistuivat myös TCDD Tasimacilik, TCDD Teknik ja Gaziantep pääkaupunkiseudun kunnanjohtajat sekä uuden varastoalueen rakentaminen, jossa aloitetaan GAZİRAY-junien huolto ja korjaus.

Tutkiessaan rakennustöitä paikan päällä, tiimi meni sitten Taşlıcan aseman liikenteenohjauskeskukseen ja sai tietoa henkilökunnalta.
"Pidämme liikenteenohjauskeskuksia erittäin tärkeänä rautateiden turvallisuuden ja turvallisen liikenteen sujuvuuden takaamiseksi." TCDD:n pääjohtaja Metin Akbaş sanoi, että 16 asemasta koostuvan GAZİRAY Suburban -reitin liikenteenohjaus toteutetaan tästä keskustasta.

Gazirayn reitti ja asemat

TCDD:n pääjohtaja Metin Akbaş, joka seuraa tiiviisti Gaziantep-aseman entisöintitöitä, sanoi: "Viemme Gaziantep-aseman, joka on todistanut monia muistoja ja jälleennäkemyksiä yli puoli vuosisataa kestäneen historiansa kanssa, tulevaisuuteen kunnostustöillä. Pidämme edelleen rautateidemme yritysidentiteetin ja kulttuuriset arvot elossa. sanoi.

General Manager Akbaş ja On-Site Solution Team, jotka pysähtyivät kaikilla GAZİRAY-projektin asemilla ja jatkoivat tutkimuksiaan, pitivät sitten arviointikokouksen GAZİRAY-projektin urakoitsijan kanssa. Akbaş sai selostuksen GAZİRAYn rakennusprosessin, teknisen viestinnän, tekniikan ja työmaasuunnittelun viimeisimmästä tilasta ja antoi ohjeita projektin loppuun saattamiseen tarpeita ja puutteita poistamalla.

Tutkimuksiin osallistuivat TCDD:n apulaisjohtajat İsmail Hakkı Murtazaoğlu, Turgay Gökdemir, 6. aluejohtaja Alisey Felek, TCDD Transportation, TCDD Teknik, Gaziantep Metropolitan Municipality ja TCDD:n asiaankuuluvat osastojen päälliköt.

Tämä diaesitys vaatii JavaScriptin.

📩 06/06/2022 11:05

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*