Valtateiden pääosasto palkkaa yhden entisen vangitun työntekijän

Moottoriteiden pääosasto
Moottoriteiden pääosasto

MOOTTORIEN PÄÄOSASTO 3. ALUEJOHTAJAN TYÖPAIKKOJA, JOTKA ON TYÖPAIKKOJA JATKUVALLA TYÖSOPIMUKSELLA SEN toistaiseksi voimassa olevalla YHTEENSÄ 1 (YKSI) KOKENUT TUOMIO TAI TYÖNTEKIJÄ, JOKA EI OLEN LUONNUNUT TAISTELUSSA TERRORISTITYÖNTEKIJÄN (TMY) KANSSA.

Turkin työvoima- ja työvoimatoimiston maakunnan pääosasto pyynnöstämme ilmoitetaan 09, ja se pysyy avoimessa työpaikkailmoituksessa viiden päivän ajan.

Ehdokkaat, jotka täyttävät kysyntäehdot, voivat hakea Turkin työ- ja työvoimatoimiston provinssista / sivuliikkeestä tai Internet-osoitteen iskur.gov.tr ​​kautta viiden päivän kuluessa ilmoituksen julkaisupäivästä.

Lisätietoja mainoksesta TÄÄLTÄ

Kohteet, jotka ehdokkaiden, jotka haluavat hakea, on otettava huomioon ehdot ja selitykset -kohdassa, jota haetaan niille, jotka pidetään entisenä syyllistyneinä-TMY: ksi.

Highways of Highways ottaa vastaan ​​entisiä tuomittuja työntekijöitä

Edellytykset ja selitykset, joita haetaan entisille vankeiksi-TMY-työntekijöille rekrytoitaville:

1. ehdokkaat, jotka täyttävät ilmoituksen ehdot; Voit hakea 5 päivän sisällä ilmoituksen julkaisupäivästä "Työnhakija" -linkin kautta internet-osoitteessa esube.iskur.gov.tr ​​kirjautumalla sisään TR-tunnuksellasi ja salasanallasi. Lisäksi hakemuksia voi tehdä palvelupisteistä ja Alo 170 -linjalta. Kun hakuaika osuu lomalle, hakemusten jättämistä jatketaan seuraavan arkipäivän loppuun.

2. Vaikka armahdettiinkin, edellyttäen, että heitä ei tuomita rikoksista valtion turvallisuutta vastaan, rikoksista perustuslaillista järjestystä ja tämän järjestyksen toimintaa vastaan, rikoksista kansallista puolustusta vastaan, rikoksista valtiosalaisuuksia vastaan ​​ja vakoilusta, seksuaalisesta väkivallasta tai seksuaalisesta hyväksikäytöstä lapsesta; kavallus, kavallus, lahjonta, varkaus, petos, väärentäminen, luottamuksen loukkaus, petollinen konkurssi, tarjousten väärentäminen, teon suorittamisen väärentäminen, rikoksesta syntynyt omaisuus, joka on tuomittu tahallisesta rikoksesta vankeuteen vuodeksi tai pidemmäksi Rahanpesu- tai salakuljetusrikoksista tuomituista rangaistuksensa suorittaneet, ehdollisesti vapautetut, koeajalla vapautetut, koeajasta hyötyvät, henkilötodistuksensa todistaneet entisen vankilan asema tai henkilöt, jotka ovat loukkaantuneet ilman, että heidän katsotaan olevan vammaisia ​​terrorismin vastaisessa taistelussa: Sotilaslaki nro 21, päivätty 6 tai 1927 Ne, jotka loukkaantuivat ilman vammaisuutta 1111 päivätyn terrorismin vastaisen lain 16 §:ssä lueteltujen terrori-iskujen, joiden numero on 6, syy ja seuraus asepalvelusta suorittaessaan, mikä kuuluu reserviupseereista ja reserviupseereista annetun lain soveltamisalaan. ja numeroitu 1927 (Muutettu lause: OG-1076 /12/4-1991) terveysraportti v e dokumentoimaan tilanteensa (Muutettu ilmaisu: OG-3713/21/6-8) käskykirjeellä, joka osoittaa heidän loukkaantuneen terrorismin vastaisessa taistelussa,

Turkin ulkomaiset aateliset nro 3.2527 voivat vapaasti ammatteja ja taiteita Turkissa, julkisissa, yksityisissä järjestöissä tai rikkovat yritystoimintaa koskevan lain säännöksiä Turkin kansalaiseksi, 18-40-vuotiaaksi,

4. Jolta ei ole riistetty julkisia oikeuksia (TCK: n 53 / a artikla)

Suoritettu asepalvelus, vapautettu tai lykätty (miesehdokkaille),

6. olet suorittanut KPSS-kokeen (liitännäis- ja perustutkintotason pyynnöt),

7. et saa vanhuus-, vanhuus- tai työkyvyttömyyseläkettä miltään sosiaaliturvalaitokselta,

8. Ehdokkailla ei saisi olla esteitä työskennellä vuorossa.

9. Ehdokkailla ei pitäisi olla terveysongelmia, jotka estävät heitä suorittamasta tehtäviään jatkuvasti. (Ne, jotka menestyvät kokeessa ja nimitetään, otetaan palvelukseen suorana työntekijänä.)

10. Hakijoilla on oltava hakemuksen viimeisenä päivänä vaadittu koulutustaso ja vaaditun arvon mukaiset erityisehdot.

11. Oikeus ottaa kokeeseen kokeen päivämäärä, aika ja paikka. kazanEhdokkaat julkaistaan ​​oppilaitoksemme verkkosivuston (www.kgm.gov.tr) ilmoitusosiossa. Tämä tiedote on tiedoksianto eikä erillistä ilmoitusta lähetetä asianosaisten osoitteeseen postitse.

12. Suullisen kokeen lopullisen luettelon ehdokkaat; lähetettävät asiakirjat, asiakirjojen toimituspaikka, päivämäärät ja muut tiedotustoimenpiteet ilmoitetaan myöhemmin pääosastomme verkkosivuston (www.kgm.gov.tr) ilmoitukset-osiossa, muita kirjallisia ilmoituksia ei tehdä ehdokkaille.

13. Suullisen kokeen tuloksena hakijat, jotka ovat menestyneet alkuperäisinä ja varajäseninä; Se ilmoitetaan pääosastomme verkkosivuston (www.kgm.gov.tr) ilmoitukset -osiossa, eikä ehdokkaille ilmoiteta siitä kirjallisesti.

14. Pidätämme oikeuden mitätöidä niiden henkilöiden hakemus, jotka antavat vääriä asiakirjoja tai antavat ilmoituksen, ryhtyä oikeustoimiin rekrytointiprosessin peruuttamiseksi, tehdä näistä henkilöistä rikosvalitus ylimmälle syyttäjävirastolle. soveltaa Turkin rikoslain asiaankuuluvia säännöksiä.

15. Nimetty työntekijä ei voi pyytää siirtämistä (toimeksiantoa) toisen maakunnan työpaikoille viiden vuoden ajan.

16. Palkatut otetaan töihin 274.96 TL:n paljaalla palkalla Rekrytoitavien työntekijöiden koeaika on 60 päivää; Koeajan sisällä epäonnistuneiden työsuhde irtisanotaan.

17. Jos tentin läpäisseet ehdokkaat eivät täytä edellä mainittuja vaatimuksia, heidän tenttinsä ovat virheelliset.

18 Tulosten ilmoittamisesta alkaen hakijat voivat vastustaa tarkastuslautakuntaa 5 (viiden) työpäivän kuluessa. Muutoksenhausta päätetään viiden (viiden) työpäivän kuluessa tutkintalautakunnan saapumisesta ja ilmoitetaan asiasta kirjallisesti. Vetoomusta, jolla ei ole Turkin tasavallan tunnusnumeroa, nimeä, sukunimeä, allekirjoitusta ja osoitetta, sekä faksilla tehtyjä vetoomuksia ja vanhenemisen jälkeen tehtyjä valituksia ei oteta huomioon.

19. Oikeus ryhtyä virkaan kazanHakijat jättävät pyydetyt asiakirjat henkilökohtaisesti myöhemmin tarkentavaan päivämäärään asti. Postitse, rahdin tai kuriirin välityksellä tehtyjä hakemuksia ei oteta huomioon. Ne, jotka eivät kuitenkaan pääse toimittamaan asiakirjoja sairauden tai syntymäsyyn vuoksi (edellyttäen, että he esittävät syntymäilmoituksen tai sairausraportin, jossa ilmoitetaan heidän tilansa), voivat toimittaa asiakirjansa sukulaistensa kautta. Hakijat, joiden asiakirjat on vastaanotettu, voivat aloittaa tehtävänsä tekemällä kirjallinen ilmoitus. Synnytys, sairaus jne. ne, jotka eivät voi tulla syistä; Jos he dokumentoivat tämän tilanteen, he voivat aloittaa tehtävänsä sen jälkeen, kun heidän lailliset tekosyynsä ovat päättyneet. Ne, jotka eivät aloita työtä 15 päivän kuluessa, vaikka heidät on nimitetty, ne, jotka irtisanoutuvat koeajan aikana, jotka eivät toimita asiakirjoja määräajassa, jotka luopuvat tai jotka päättävät olla täyttämättä hakemusta ehdoin, nimitetään varallaololuettelosta edellä mainitun asetuksen säännösten mukaisesti.

20. Konyan, Karamanin, Aksarayn ja Afyonkarahisarin maakunnissa ja piirikunnissa asuvat voivat hakea työvoiman kysyntää.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar