Rannikkoturvallisuuden pääosasto palkkaa yhden entisen tuomitun työntekijän

Rannikkoturvallisuuden pääosasto
Rannikkoturvallisuuden pääosasto

Rannikkoturvallisuuden pääosasto ottaa yhden työntekijän. Hakuaika on 1.

Rannikkoturvallisuuden pääosaston virallisessa lehdessä antamassa lausunnossa "Yhden henkilön vakituisen työntekijän asema otetaan palvelukseen ex-vanki/tmy-kiintiöön." Se sanottiin.

Ilmoitushakemukset tehdään Turkin työvoimaviraston kautta. Ilmoitukset julkaistaan ​​Turkin työvoimaviraston Internet-osoitteessa esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx.

Niiden hakijoiden hakemukset, jotka eivät täytä oppilaitokselle lähetetyissä ehdokasluetteloissa ilmoitettuja hakuehtoja, katsotaan mitättömäksi. Hakemukset voi tehdä Turkin työvoimaviraston verkkosivuilla tai käymällä Turkin työvoimatoimiston palvelukeskuksissa hakuprosessin aikana Suullisen kokeen/haastattelun paikan, ajan ja päivämäärän Turkin työvoimatoimisto ilmoittaa erikseen jälkeen lopulliset listat on saatu.

Lisätietoja mainoksesta TÄÄLTÄ

Tenttiaiheet ja pisteytys toimistohenkilöstölle (upseeri):

  • Turkin perustuslaki (20 pistettä)
  • Atatürkin periaatteet ja vallankumouksen historia (20 pistettä)
  • Liikenne- ja infrastruktuuriministeriön ja rannikkoturvallisuuden pääosaston tehtävät (20 pistettä)
  • Työlaki nro 4857 (20 pistettä)

Se tehdään yhteensä 20 pisteestä, mukaan lukien yleinen kulttuuri (100 pistettä). Tenttilautakunnan jäsenten antamien pisteiden aritmeettisen keskiarvon tulee olla vähintään 60, jotta hänet voidaan katsoa kokeessa onnistuneeksi. Ehdokkaiden menestyspisteet toimeksiannon perusteena; Se määritetään ottamalla oppilaitoksen suullisen kokeen pistemäärän ja KPSS-pisteiden aritmeettinen keskiarvo, ja se ilmoitetaan oppilaitoksen verkkosivuilla. Jos ehdokkaiden menestyspisteet ovat samat kuin nimityksen peruste, etusijalla on se, jolla on korkeampi KPSS-pistemäärä. Jotta kaikki hakijat, jotka eivät vaadi KPSS:ää, voidaan katsoa kokeessa menestyneiksi, hallituksen jäsenten suullisessa kokeessa antamien pisteiden aritmeettisen keskiarvon on oltava vähintään 60. Näille hakijoille suullisen kokeen (haastattelun) tulos muodostaa menestyspisteen, joka on nimityksen perusta. Korkeimmasta menestyspisteestä alkaen määritetään nimitettävien pääehdokkaiden ja varalla olevien ehdokkaiden lukumäärä yhtä paljon kuin alkuperäisten ehdokkaiden määrä. Pää- ja varaehdokkaiden luettelot julkaistaan ​​oppilaitoksen verkkosivuilla, eikä luettelossa oleville hakijoille ilmoiteta kirjallisesti.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar