Oikeusministeriö rekrytoi 3618 pöytäkirjavirkailijoita lisäilmoituksella

oikeusministeriö
oikeusministeriö

Oikeusministeriö rekrytoi 3618 pöytäkirjavirkailijoita lisäilmoituksella

Oikeusministeriön virkailijoiden tutkinto-, nimitys- ja siirtomääräyksen 6 §:n kuudennen momentin c alakohdan mukaisesti sovitut kirjaajan käytännön koetekstit ja sovelletut kokeen arviointiperusteet pidetään maanantaina 09. Alla on vuosi 2022 ja sitä seuraavat päivät.

Oikeusministeriö oli julkaissut kuluneiden kuukausien aikana ilmoituksen pöytäkirjantekijän rekrytoinnista vuodelle 2022. Vuoden 2022 otsahakemuksia tehtiin ennätysmäärä ja hakemuksia saapui ennätysmäärä. Ehdokkaat tulevat nyt koevaiheisiin. Ministeriöstä tuli uusi ilmoitus 9 ja sitä seuraavina päivinä pidettävästä käytännön kokeesta.

NAPSAUTTAMALLA TÄSTÄ NÄYTETÄÄN KOKEEN ARVIOINTIPERUSTEET.
NAPSAUTTAMALLA TÄSTÄ NÄYTETÄÄN KOKEIDEN TEKSTIT.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar