NFT-kokoelma, joka koostuu Yapı Kredin Atatürkin esineistä

NFT-kokoelma, joka koostuu Yapi Kredin Atatürkin esineistä
NFT-kokoelma, joka koostuu Yapı Kredin Atatürkin esineistä

Yapı Kredi muuttaa Atatürkin henkilökohtaisten tavaroiden kokoelman, jonka se on säilyttänyt turvassa tuleville sukupolville, NFT:ksi ja aloittaa sen esittelyn Metaversessa 19. toukokuuta.

Yapı Kredi avautuu NFT:nä tälle erikoiskokoelmalle, jossa äärimmäisen harvinaisia ​​esineitä, kuten Tasavallamme perustaja Atatürkin mitalit, meripihkainen rukous, puinen kävelykeppi, gramofoni ja Atatürkin äidin Zübeyde Hanımin silmälasikehys. Metaverse 19. toukokuuta Kolmikerroksisen talon ensimmäinen kerros muutetaan museoksi.

Yapı Kredin viestintäjohtaja Arda Öztaşkın sanoi, että he pyrkivät säilyttämään kulttuuria ja taidetta ja siirtämään niitä tuleville sukupolville parhaalla mahdollisella tavalla. "Kulttuurin ja taiteen pankkina Yapı Kredi loi NFT-versiot Atatürk-arkistostamme, jonka siirsimme aiemmin digitaaliseen ympäristöön "Virtuaalimuseon" kanssa muistoksi suuren johtajamme Mustafa Kemal Atatürkin muistoksi ja siirtämään hänen perintönsä tulevaisuuteen. sukupolville. Esittelemme tämän erittäin arvokkaan kokoelman, joka sisältää Atatürkin henkilökohtaisia ​​tavaroita, arvokkaimmat palaset Metaverse-universumissa sijaitsevan rakennuksemme ensimmäisessä kerroksessa, jonka olemme muuntaneet museoksi. Tämä näyttely, jossa kaikenikäiset voivat nähdä ja tutkia suuren johtajamme Mustafa Kemal Atatürkin omaisuutta NFT:nä, on meille erittäin arvokas myös hänen perinnön välittämisessä tuleville sukupolville. Uraauurtavalla ja innovatiivisella lähestymistavallamme kaikilla aloilla jatkamme tulevaisuuden teknologian seuraamista tänään ja siirrämme kulttuuriarvojamme seuraavalle sukupolvelle kaikin voimin."

Näyttelyyn, joka kokoaa yhteen NFT-versiot monista Atatürkin henkilökohtaisista tavaroista, voi vierailla Yapı Kredi -rakennuksessa, joka tulee sijaitsemaan koordinaateissa "-112, -43" lohkoketjupohjaisella Metaverse-alustalla Decentraland. Näyttelyssä käymiseen ei myöskään tarvitse luoda digitaalista lompakkoa, johon pääsee käsiksi web-osoitteesta. Klikkaamalla "Jatka vieraana" -vaihtoehtoa sivulla pääset vieraana Metaverse-maailmaan ja vierailla Atatürkin tavaroista koostuvassa NFT-kokoelmassa.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar