Kartepe-köysirataprojektin tarjousprosessi päätökseen

Kartepe-köysirataprojektin tarjousprosessi päätökseen
Kartepe-köysirataprojektin tarjousprosessi päätökseen

Kilpailutusprosessi on saatu päätökseen Kartepe-köysiratahankkeessa, jonka rakentamisen Kocaelin kunta haluaa aloittaa mahdollisimman pian. Maaliskuun lopussa pidettyyn tarjouskilpailuun osallistui kaksi yritystä. Tarjouslautakunnan arvioinnin jälkeen todettiin, että tarjous voitti Grand Yapın ja Doppelmayrin kumppanuuden, joka teki 335 miljoonan TL:n tarjouksen. Pääkaupunkiseudun lausunnossa todettiin, että oikeudellinen vastalauseprosessi on 10 päivää ja jos vastalausetta ei saada tämän ajan kuluessa, allekirjoitetaan sopimus Grand Yapın ja Doppelmayrin kumppanuuden kanssa.

KULJETTAA 1500 IHMISTÄ TUNNESSA

Derbentin ja Kuzuyaylan välillä kulkeva köysirata on 4 tuhatta 695 metriä pitkä. Köysirataprojektissa, johon tulee 2 asemaa, palvelee 10 73 hengen hyttiä. 1500 henkilöä tunnissa kulkevan köysiratalinjan korkeusetäisyys tulee olemaan 1090 metriä. Vastaavasti lähtötaso on 331 metriä ja tulotaso 1421 metriä. Kahden aseman välinen etäisyys ylittyy 14 minuutissa. Köysiratalinjan on tarkoitus valmistua ja ottaa käyttöön vuonna 2023.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar