Vakkorama Sailing Team palasi Göcekistä kunnianosoituksella

Kun urheilu on tärkeä osa muotia ja osallistui maan tärkeisiin purjehduskilpailuihin Vakkorama Sailing Teamin kanssa, Vakkorama saavutti tärkeän sijoituksen 19. syysgöcekin kilpailuviikolla. Vakkorama Sailing Team voitti kilpailuissa kolmannen sijan. Joukkueen palkinnon luovutti Cem Hakolle liiton puheenjohtaja.

Muğlan Fethiyen kaupunginosassa järjestetyt 19. syksyn Göcek Race Week ja 10. marraskuuta Atatürk Cup todistivat purjejahtien kamppailua. Göcek Yacht Clubin järjestämät kilpailut, joissa kilpaili yhteensä 161 venettä, kestivät 5 päivää. Lahdella alkaneissa kilpailuissa urheilijat kilpailivat kiivaasti sijoittumisesta maantieteelliselle reitille.

19. Göcekin syyskilpaviikon puitteissa Lagherta sijoittui ykköseksi, Magic Twelve toiseksi ja Vakkorama Sailing Team kolmanneksi ICR 1:ssä.

Kovan kamppailun päätteeksi kolmanneksi sijoittunut Vakkorama Sailing Team juhli menestystä lavalla. Purjehdusliiton puheenjohtaja Özlem Akdurak luovutti palkinnot voittajille.