Ympäristö- ja kaupungistumisministeriö värvää 10 maantieteellisen tietojärjestelmän avustajaa

Ympäristö- ja kaupungistumisministeriö palkkaa paikkatietojärjestelmien apulaisasiantuntijan
Ympäristö- ja kaupungistumisministeriö palkkaa paikkatietojärjestelmien apulaisasiantuntijan

10 (kymmenen) maantieteellisten tietojärjestelmien apulaisasiantuntijoita rekrytoidaan ammatillisen kilpailututkimuksen mukaisesti paikkatietojärjestelmien asiantuntemusta koskevan asetuksen määräysten puitteissa, jotta heidät voidaan käyttää ympäristöministeriön paikkatietojärjestelmien pääosastoon. Kaupungistuminen. Kilpailutentti järjestetään kahdessa vaiheessa, kirjallisesti ja suullisesti, ja alla on ilmoitettu maantieteellisten tietojärjestelmien avustavien asiantuntijoiden lukumäärä koulutusalan mukaan.

Lisätietoja mainoksesta TÄÄLTÄ

Otsikko: Maantieteellisten tietojärjestelmien avustaja -asiantuntija
Otettavien henkilöiden määrä: 4
Koulutusalat: Tietokonetekniikka, Ohjelmistotekniikka

Otsikko: Maantieteellisten tietojärjestelmien avustaja -asiantuntija
Otettavien henkilöiden määrä: 4
Koulutusalat: Maanmittaustekniikka, Geodesia- ja fotogrammetriatekniikka, Geomatics Engineering

Otsikko: Maantieteellisten tietojärjestelmien avustaja -asiantuntija
Otettavien henkilöiden määrä: 2
Koulutusalat: Kaupunkien ja alueiden suunnittelu

OSALLISTUMISEHDOT KILPAILUKOKEESEEN
1.1. Saada yleiset ehdot, jotka on määritelty virkamieslain nro 657 48 artiklan ensimmäisen kohdan A alakohdassa,

1.2. Valmistua tietotekniikasta, ohjelmistotekniikasta, kartoitustekniikasta, geodesiasta ja fotogrammetriatekniikasta, geomaattisesta tekniikasta ja korkeakoulujen kaupunkisuunnittelusta ja aluesuunnittelusta, jotka tarjoavat vähintään neljän vuoden perustutkintoa, sekä kotimaisista tai ulkomaisista oppilaitoksista, joiden vastaavuus on hyväksytty korkeakouluneuvosto,

1.3. Hakuajan päättymisestä alkaen saada vähintään 3 (seitsemänkymmentä) pistettä KPSS P70 -tyyppityypistä, joka ei ole vanhentunut,

1.4. Olla alle 35-vuotias (kolmekymmentäviisi) sen vuoden tammikuun ensimmäisenä päivänä, jona kilpailutesti pidetään,

1.5. Miesten ehdokkaiden on täytynyt suorittaa tai siirtää asepalvelus tai olla vapautettu asepalveluksesta tenttipäivästä alkaen.

SOVELLUKSET
2.1. Osallistuakseen paikkatietojärjestelmien avustaja-asiantuntijakilpailukokeeseen hakemukset on lähetettävä sähköisessä hallinnossa keskiviikosta 13 alkaen tiistaina 10 klo 2021:26 saakka. Ympäristö ja kaupungistuminen - Uraportti Julkinen rekrytointi ja uraportti https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr kirjautumalla sisään työhakemusnäytön kautta, joka aktivoituu määritetyssä kalenterissa. Henkilökohtaisesti tai postitse jätettyjä hakemuksia ei hyväksytä.

2.2. Hakuprosessin päätyttyä hakijoiden tulee tarkistaa Omat sovellukset -näytöstä, onko heidän hakemuksensa valmis. Sovelluksia, jotka eivät näy "Sovellus valmis" "Omat sovellukset" -näytössä, ei oteta huomioon.

2.3. Ehdokkaiden koulutustaso/valmistumistiedot, väestötiedot, julkisen henkilöstön valintatentti (KPSS) -pistetiedot ja miespuolisten ehdokkaiden sotilasasemaa koskevat tiedot saadaan verkkopalvelujen kautta. Ehdokkaiden, joilla ei ole näitä tietoja sähköisestä hallinnosta, on päivitettävä asianomaisen laitoksen tiedot, jotka eivät koske sähköistä hallitusta, jotta he eivät joutuisi valituksiin hakemuksen aikana.

2.4. Ehdokkaiden hakemuksia, jotka hakevat muuta kuin ilmoituksessa määritettyä KPSS -pisteet, ei arvioida. Vastuu näistä asioista kuuluu ehdokkaalle itselleen.

Armin

sohbet

    Ole ensimmäinen, joka kommentoi

    Yorumlar