Kauppaministeriö ostaa 60 aputarkastajaa

Kauppaministeriö
Kauppaministeriö

Enintään 8 tulliryhmän puheenjohtajuudessa, enintään 9 ulkomaankaupan ryhmän puheenjohtajana ja enintään 30 kotimaan kaupan ryhmän puheenjohtajana, 15. ja 15. asteen "avustava kauppatarkastaja" -henkilöstö General Administration Services -palvelusta luokka työskennellä kauppaministeriön ohjaus- ja tarkastusosastolla. Pääsykokeet pidetään avustavan kauppatarkastajan palkkaamista varten.

Lisätietoja mainoksesta TÄÄLTÄ

TUTKINNAN EHDOT

Ehdokkaat, jotka hakevat avustavan kauppatarkastajan pääsykokeeseen;

1.1. Täyttääkseen virkamieslain nro 657 48 §: n yleiset ehdot,

1.2. Valmistuttuaan oikeus-, taloustieteen, valtiotieteiden, liiketalouden, taloustieteen ja hallintotieteiden tiedekunnista, jotka tarjoavat vähintään neljän vuoden korkeakoulutuksen, sekä kotimaisista tai ulkomaisista oppilaitoksista, joiden vastaavuus on korkeakouluneuvosto,

1.3. Edellyttäen, että yksi mittaus-, valinta- ja sijoittelukeskuksen (ÖSYM) vuosina 2020 ja 2021 pitämistä julkisen henkilöstön valintakokeista (KPSS A -ryhmä) saa vähintään 48 (kahdeksankymmentä) pistettä KPSS P-80 -tulostyypistä;

600 ihmistä, joilla on korkein pistemäärä tulliryhmän puheenjohtajakaudella,

300 ihmistä, jotka saivat korkeimmat pisteet ulkomaankaupparyhmän puheenjohtajakaudella,

300 ihmistä, joilla on korkein pistemäärä kotimaan kaupan ryhmän puheenjohtajakaudella,

(Tenttiin hyväksytään myös hakijat, joilla on sama pisteet kuin viimeisellä ehdokkaalla),

1.4. Ei olisi täytynyt täyttää kolmekymmentäviisi vuotta täyttyneiden kokeiden kirjallisen vaiheen päivänä,

1.5. Hänellä on terveydentila, joka soveltuu työskentelyyn kaikkialla Turkissa ja matkustamiseen kaikissa ilmasto- ja matka -olosuhteissa, eikä hänellä ole sairautta tai vammaa, joka voisi estää häntä suorittamasta tarkastajan tehtäväänsä,

1.6. On täytynyt hakea määräajassa.

TUTKIMUSHAKEMUS

2.1. Hakemuksia pääsykokeisiin, uraporttiin 04-13 https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr Hakemuksia, jotka eivät täytä ilmoituksessa mainittuja ehtoja, ja hakemuksia, joita ei ole tehty määräajassa, ei oteta huomioon.

2.2. Pääsykokeen hakijoista ei nimitetä niitä, joiden todetaan antaneen vääriä lausuntoja tai antaneet asiakirjoja, koska heidän kokeensa tulokset katsotaan pätemättömiksi. Vaikka heidän nimityksensä olisikin tehty, ne peruutetaan ja rikosilmoitus tehdään syyttäjänvirastolle Turkin rikoslain nro 5237 asiaankuuluvien säännösten soveltamiseksi.

Armin

sohbet

    Ole ensimmäinen, joka kommentoi

    Yorumlar