Van Yüzüncü Yılin yliopisto rekrytoi 63 työntekijää

van satavuotisjuhla
van satavuotisjuhla

Van Yüzüncü Yıl -yliopisto, hakemuksen jättöpäivä on 17. heinäkuuta 2021, 63 työntekijää otetaan palvelukseen.

Virkamiehiä koskevan lain nro 65İ 4 §: n D momentti, jotta voidaan työskennellä Van Yüzüncü Yıl -yliopistossa, - työlainsäädäntö nro 4857, julkisten laitosten työntekijöiden rekrytointiin sovellettavista menettelyistä ja periaatteista annetun asetuksen säännökset ja järjestöt, alla olevassa taulukossa Turkin työvoimatoimiston (İŞKUR) välityksellä. "Pysyvä työntekijä" otetaan määritellyn mukaisesti.

Lisätietoja mainoksesta TÄÄLTÄ

Ilmoitus vakituisista työntekijäkadereista julkaistaan ​​İŞ-KUR -verkkosivustolla. Hakijavaatimukset täyttävien hakijoiden on haettava Turkin työvoimatoimiston (İŞKUR) Internet-osoitteesta tai Alo 13 -linjan kautta 07 - 2021.

SOVELTAMISMALLI, SIJAINTI JA PÄIVÄMÄÄRÄ

Hakijavaatimukset täyttävät hakijat voivat hakea myös Turkin työvoimatoimiston (İŞKUR) Internet-osoitteen tai Alo 13 -linjan kautta 07 - 2021.

Armin

sohbet

    Ole ensimmäinen, joka kommentoi

    Yorumlar