Van Yüzüncü Yılin yliopisto rekrytoi 91 sopimussuhteista henkilöä

Dursun Odabasin lääketieteellisen keskuksen sairaala Van Yuzuncu Yilin yliopistossa
Dursun Odabasin lääketieteellisen keskuksen sairaala Van Yuzuncu Yilin yliopistossa

Virallinen lehti päivätty 657 ja numeroitu 4, joka on liitetty 06.06.1978 annetun asetuksen nro 7/15754 liitteeseen Dursun Odabaş Medical Center Hospital -sairaalassa ja muissa Van Yüzüncü Yıl -yliopiston keskusyksiköissä artiklan B kohdan mukaisesti. Henkilöstölain nro 28.06.2007 sopimussuhteinen henkilöstö rekrytoidaan jäljempänä mainituille tehtäville KPSS (B) -ryhmän pisteytysjärjestyksen perusteella työjärjestyksen muuttamista koskevien periaatteiden 26566 artiklan b alakohdan mukaisesti. Sopimushenkilöstön työllistämistä koskevat periaatteet, julkaistu 2

Lisätietoja mainoksesta TÄÄLTÄ

NIT. KOODI TITLE PCS TUKIKELPOISUUS
E01 EBE 4 TULLA KÄSITTELYN AMMATTIKORKEAKOULU.
E02 EBE 2 TULLA KÄSITTELYN AMMATTIKORKEAKOULU. VARMISTAA, ETTÄ YLIOPISTON Sairaalat ovat työskennelleet vähintään viiden vuoden ajan gynekologian ja synnytyspalvelujen toimitusyksikössä.
E03 EBE 2 SEN TODISTAMISEKSI, ETTÄ TERVEYSMINISTERIÖ OTTAUTUI OIKEUDEN JA ON TYÖNTEKIJÄT MINISTERIPALVELUISSA TERVEYSPALVELUJA TOIMITTAVISSA ELIMISSÄ.
H01 NURSE 10 OLE VALMISTETTAVA YLIOPISTETTAVA HOITOSOSASTO.
H02 NURSE 2 VARMISTAA, ETTÄ HENKILÖSTÖ ON VALMISTETTU Hoitotyön osasto ja on työskennellyt yleisissä intensiivisissä hoitohoitopalveluissa.
H03 NURSE 2 SEN TODISTAMISEKSI, ETTÄ HENKILÖ ON VALMISTETTU YLIOPISTETTUA Hoitotyötä varten ja että hän on työskennellyt hoitotyössä.
H04 NURSE 5 VALMISTAA YHTEISKOULUTUSLAITOSTEN HOITOALALTA.
H05 NURSE 5 TODISTUS siitä, että toissijaiset koulutuslaitokset ovat suorittaneet hoitotyön ja työskennelleet hoitotyössä.
H06 NURSE 2 VALMISTAUTUMINEN YHTEISKOULUTUSLAITOSTEN HOITOALALTA JA SEN TODISTAMISEKSI, että he ovat työskennelleet hoitotyössä vähintään vuoden ajan sisäpiirihoitolaitoksissa.
H07 NURSE 4 YLIOPISTOLAITOKSEN HARJOITTAMISALAN PALVELU JA SEN TODISTAMINEN, ETTÄ KOKEMATTAVAA UUDESYNTYNEELLE INTENSIIVISELLE HOITOPALVELULLE. ASIAKIRJA, ETTÄ olet työskennellyt hoitotyössä vähintään kaksi vuotta.
H08 NURSE 2 HINNAT TOTEUTETTAVAT YHTEISKOULUTUSLAITOSTEN HOITOALALTA JA TYÖNTEKEVÄT HOITOPALVELUISSA VÄHINTÄÄN VIITEN VUOTTA UUSIKOISEN ÄLYKÄS HOITOPALVELUISSA. MYÖS TODISTAA, ETTÄ TOTEUTTANUT, ETTÄ TAPAHTUI vastasyntyneiden kuulontarkastuskouluttajien koulutukset TERVEYSMINISTERIÖN HYVÄKSYNTÄVÄN NEONAALISEN PALAUTUSOHJELMAN.
H09 NURSE 2 VALMISTAA YHTEISKOULUTUSLAITOSTEN HOITOALALTA JA TODISTAA, ETTÄ TYÖT ovat työskennelleet gynekologian sairaanhoitopalveluissa. MYÖS TODISTAA, ETTÄ TOTEUTTANUT TOTEUTTAMISEN, ETTÄ ON TOTEUTTANUT TERVEYSMINISTERIÖN HYVÄKSYNNÄN PERUSTEN ENSIAPUKOULUTUKSEN, STERILOINNIN KOULUTUKSEN JA VASTUSTUSALOJEN UUDELLEENJÄRJESTELMÄN.
H10 NURSE 2 Valmistuminen keskiasteen koulutuslaitosten sairaanhoitokentästä ja vähintään kaksi vuotta yleiskirurgiassa, ortopediassa ja sisäisissä palveluissa
ILMOITTAA, ETTÄ olet työskennellyt hoitotyössä.
H11 NURSE 2 Kyseiset keskiasteen oppilaitokset ovat suorittaneet hoitotyön ja työskennelleet sairaanhoitopalveluissa endoskopiassa.
ASIAKIRJA.
H12 NURSE 2 Valmistui keskiasteen koulutuslaitosten hoitohenkilökunnasta ja työskenteli hoitotyön palveluissa vähintään kaksi vuotta anestesiologian ja uudelleenjärjestelyn intensiivisen hoidon yksikössä yliopistollisissa sairaaloissa.
ASIAKIRJA, JOTKA SEN TAPAA.
H13 NURSE 3 Valmistui keskiasteen koulutuslaitosten hoitohenkilökunnasta ja työskenteli hoitotyön palveluksessa vähintään yhden vuoden ajan sairaaloiden korvan-, nenä- ja kurkkutautien sekä silmien palveluissa, jotka tarjoavat hoitokohteita.
ASIAKIRJA, JOTKA SEN TAPAA.
H14 NURSE 4 YLIOPISTOLAITOKSEN JA VÄHINTÄÄN KOLMEN YLIOPISTOSairaalan sairaanhoitajan suorittama valmistuminen gynekologisten sairauksien ja synnytyspalvelujen sekä synnytyssairaalan TAI PERIONATOLOGIAN YKSIKÖSTÄ
ASIAKIRJA, ETTÄ olet työskennellyt vuoden ajan
H15 NURSE 2 Valmistui keskiasteen koulutuslaitosten hoitohenkilöstöstä ja vähintään kolme vuotta yliopistosairaaloiden neurologian palveluissa
ASIAKIRJA, JOKA TOIMI.
H16 NURSE 2 Valmistui keskiasteen koulutuslaitosten hoitotyön alalta ja sairaaloiden lastenhoidossa, joka tarjoaa hoidettua hoitopalvelua
ASIAKIRJA, ETTÄ olet työskennellyt sairaanhoitopalveluissa.
H17 NURSE 2 Valmistui keskiasteen koulutuslaitosten ja sairaanhoitopalvelujen alalta vähintään kahdeksi vuodeksi sairaaloissa, jotka tarjoavat hoidettua hoitopalvelua
VARMISTA, ETTÄ olet työskennellyt sairaanhoitopalveluissa.
H18 NURSE 2 SEN TODISTAMISEKSI, ETTÄ keskiasteen opetuslaitokset ovat suorittaneet hoitotyön ja työskennelleet sairaanhoitopalveluissa vastasyntyneissä yksiköissä vähintään kaksi vuotta sairaaloissa, jotka tarjoavat hoitokohteita, myös terveydenhuollon
VARMISTAA, ETTÄ RESUSITAATIO-OHJELMA ON KOULUTETTU.
H19 NURSE 2 Valmistunut keskiasteen koulutuslaitosten hoitohenkilöstöstä ja työskennellyt sydän- ja verisuonikirurgian intensiivisessä hoitoyksikössä vähintään yhden vuoden sairaaloissa, jotka tarjoavat henkilökohtaista hoitopalvelua.
ASIAKIRJA.
ST01 TERVEYSTEKNIIKKA 2 ANTESESIA-OHJELMAN ASSOSIAALISEN VALMISTELUN JA YLEISEN INTENSIIVISEN HOIDON VALMISTELU
ASIAKIRJA, ETTÄ olet työskennellyt laitteessa vähintään yhden vuoden.
ST02 TERVEYSTEKNIIKKA 2 ANTESESIA-OHJELMAAN LIITTYVIEN JA VÄHINTÄÄN VIIDEN VUODEN ANTESESIA-AMMATTIKORKEAKOULU YLIOPISTON Sairaaloiden toimintayksikössä
ASIAKIRJA, ETTÄ olet työskennellyt teknikkona.
ST03 TERVEYSTEKNIIKKA 1 PÄIVITTÄVÄSTÄ ANTESESIA-OHJELMAKSI JA TODISTAA, ETTÄ TYÖNTEKEVÄT ONNISTUNEET Sairaaloiden operatiivisessa yksikössä, joka tarjoaa hoidettua hoitopalvelua vähintään kolmen vuoden ajan ANESTEESIA-TEKNISEN AMMATTIKOODIN KANSSA. SOVELTAVAT MYÖS LASKETTUJA TOMOGRAFIALAITTEITA
ASIAKIRJA, JOTKA SAAT KÄYTTÄJÄN KOULUTUKSEN.
ST04 TERVEYSTEKNIIKKA 1 PALVELTAVA ENSIMMÄISEN JA Hätäapuohjelman yhteydessä yhdistäjänä ja todistamaan, että hän on työskennellyt MINISTERIKUNNAN ENSIMMÄISEN JA Hätäaputeknikkojen / ambulanssin ja hätäaputekniikan ammattisäännöillä. Hän sai myös terveydenhuollon ja rationaalisen huumeidenkäyttökoulutuksen hyväksymän lapsille suunnatun edistyneen elämäntukikurssin.
ASIAKIRJA.
DS01 MUUT TERVEYSHENKILÖT 1 VANHUKSEN HOITO -OHJELMA VALMISTAJAN YHTEISTYÖN VALMISTAJA JA VÄHINTÄÄN VIISI VUOTTA YLIOPISTON Sairaaloiden sepelvaltimoangiografiayksikössä
ASIAKIRJA, JOKA TOIMI.
DS02 MUUT TERVEYSHENKILÖT 1 VALMISTAA YHTEISKOULUTUSLAITOSTEN HÄTÄTURVALLISUUDEN TEKNIIKALTA JA TODISTAA, ETTÄ TYÖTYÖVÄLITTYNEET VÄHINTÄÄN VIITEN VUOTTA YLIOPISTON SAIRAALOISSA. Hän kokee myös hormoneja ja testihoitosovelluksia yliopistollisten sairaaloiden pediatrisessa endokronologiaklinikassa sekä hematologian klinikan verenpoistoajan ja kemoterapian sovelluksissa.
ASIAKIRJA.
DS03 MUUT TERVEYSHENKILÖT 1 PALVELTAVAT LABORANTTIOHJELMAAN LIITTYVÄSTÄ TYYPPISTA. ASIAKIRJA, ETTÄ olet työskennellyt laboratorion kentällä. KESKITUOTTEET, POLYMERAZE-KETJUN REAKTIO (PCR) JA ELISA-TEKNIIKAT KOULUTUS-, HORMONI- JA BIOKEMIALAISEN LAITTEEN SOVELLUSTEN KOULUTUS.
ASIAKIRJA.
DS04 MUUT TERVEYSHENKILÖT 1 Kandidaatin tutkinto BIOLOGIASSA JA VIIDEN VÄHIMMÄN VUODEN YLIOPISTON Sairaaloiden lääketieteellisessä biokemialaboratoriossa
ASIAKIRJA, JOKA TOIMI.
DS05 MUUT TERVEYSHENKILÖT 1 OLE VALMISTETTAVA ENSIMMÄISESTÄ JA HÄTÄTUKIA KOSKEVISTA YHTEISKUNNOISTA JA SEN TODISTAMISEKSI, että he ovat työskennelleet alalla vähintään kolme vuotta. MYÖS SAAT YLIOPISTON HYVÄKSYMÄT LAPSIEN JA AIKUISTEN EDISTYNYT ELÄINTUKITOIMINNOT, POTILAAN ARVIOINTI JA PERUSKÄYTÄNTÖJEN KOULUTUS.
TODISTUS
DS06 MUUT TERVEYSHENKILÖT 1 DIALYYSIOHJELMAN ASSOSIAALISEN VALMISTEEN JA TERVEYSMINISTERIÖN HYVÄKSYTTY KOULUTUSYHTEISTYÖ, ENSIMMÄINEN JA HÄTÄTUKI, HÄTÄPALVELU JA EKG
OTA KOULUTUSASIAKIRJOJA.
R01 Röntgenteknikko 1 Valmistuneet lääketieteelliset kuvantamistekniikat ohjelmaa yhdistävänä tutkinnon suorittaneena ja työskentelivät vähintään kaksi vuotta PET-CT-lääketieteellisessä kuvantamisessa JULKISSAIRAALOIDEN YDINLääketieteen yksikössä hoidetuissa hoitolaitoksissa
ASIAKIRJA, JOTKA SEN TAPAA.
R02 Röntgenteknikko 1 YLIOPISTO RADIOLOGIAN ALALLA YHTEISKOULUTUSLAITOSTEN JA
VARMISTAA, ETTÄ YLIOPISTON Sairaalat ovat työskennelleet radiologian yksikössä vähintään kolme vuotta.
R03 Röntgenteknikko 4 LÄÄKETIETEEN KUVAUSTEKNIIKKAOHJELMA ON YLIOPISTON Sairaaloiden houkuttelevin radiologiayksikkö
ASIAKIRJA, JOTKA ON TOIMINTA VÄHINTÄÄN KOLMEN VUODEN.
R04 Röntgenteknikko 3 LÄÄKETIETEEN KUVAUSTEKNIIKAN VALMISTELUOHJELMA YHTEISKUNNAN Sairaalan radiologian yksikössä yhdistysasteiksi ja vähintään kolme vuotta
ASIAKIRJA, JOKA TOIMI.
R05 Röntgenteknikko 1 LÄÄKETIETEEN KUVAUSTEKNIIKKOJEN OHJELMA SOSIAALINEN VALMISTUS
JA TODISTAA, ETTÄ YLIOPISTON Sairaalat ovat työskennelleet ydinlääketieteellisissä yksiköissä vähintään kolme vuotta.
P01 PSYKOLOGI 1 OLE VALMISTETTAVA PSYKOLOGISEN ALAMMOITTAMISEKSI JA TYÖNTEKIJÄT JULKISISSA LAITOKSISSA VÄHINTÄÄN VUODEN PSYKOLOGIN AMMATTIKOODIN KANSSA. ASIAKIRJA, JOTKA hän on kouluttanut kieli- ja puhehäiriöitä kouluttamalla kokeita NEUROPSYKOLOGIASSA. MYÖS YLIOPISTON HYVÄKSYTTY KOLNISET KÄYTTÖKÄYTTÄJÄT LAPSILLA JA MUORILLA
SEN TODISTAMINEN, ETTÄ olet saanut terapeuttista käytännön koulutusta.
B01 TOIMISTOHENKILÖKUNTA 1 OLE VALMISTETTU ELOKUVATEKNIIKAN OSASTOLLA JA TYÖNTEKIJÄT VÄHINTÄÄN VUODEN RADIOTELEVISIOTUOTTAJAN AMMATTIKOODIN KANSSA. ASIAKIRJA, jonka hän on kouluttanut velvollisuutena käyttää rakentamista ja JIMMY JIB -käyttäjää.
B02 TOIMISTOHENKILÖKUNTA 1 OTTAA VALMISTUNUT YLIOPISTO JA VASTAAVAINEN JA TEHDÄ TYÖSKENTELY JULKISISSA LAITOKSISSA VÄHINTÄÄN VIIDEN VUODEN ajan VARMISTAA, ETTÄ ON KÄYTETTÄVÄT VÄHINTÄÄN 160 TUNNIN LASKETTU LASKENTAKURSSIKOULUTUS ENNAKKOTILINPÄÄTÖSTEN PÄTEVYYSKOULUTUKSESSA, SOVELLUSPALVELIJOIDEN JÄRJESTELMÄN HALLINNASSA JA LASKUTUSMODUULIEN HALLINTAJÄRJESTELMÄSSÄ.
D01 TUKIRYHMÄ 1 RADIO-TV: N OHJELMOINTIYHTEISTYÖN VALMISTAJA. ASIAKIRJA, ETTÄ olet työskennellyt kentällä vähintään kaksi vuotta. VARMISTAA, ETTÄ hän on kouluttanut rakentamisen ja teknisen hallinnan hyödyntämistä.
 YLEISET EHDOT
1) Hakijoille vaaditaan seuraavat yleiset ehdot virkamiesten lain nro 657 48 §: n mukaisesti:
  • a) olla Turkin tasavallan kansalainen.
  • b) Ei pidä riistää julkisia oikeuksia.
  • c) Vaikka Turkin rikoslain 53 artiklassa määritellyt määräajat ovat kuluneet; rikokset valtion turvallisuutta vastaan, vaikka armahdettaisiin tai vangittaisiin vähintään vuoden ajaksi tahallisesti tehdystä rikoksesta, perustuslaillista järjestystä ja tämän järjestyksen toimintaa vastaan ​​tehdyistä rikoksista, kavalluksesta, kiristämisestä, lahjonnasta, varkaudesta, petoksesta, väärentämisestä, väärinkäytöksistä luottamus, vilpillinen ei tuomita konkurssista, tarjousten taklauksesta, takelista, rikoksesta johtuvasta omaisuuden arvosta tai salakuljetuksesta.
  • d) miespuolisten ehdokkaiden asepalvelus; olla osallistumatta asepalvelukseen tai, jos hän ei ole täyttänyt asepalveluksen ikää, on suorittanut aktiivista asepalvelusta tai hänet siirretään tai siirretään varaluokkaan.
  • e) olla saamatta mielisairautta, joka voi estää häntä suorittamasta tehtäviään jatkuvasti, sanotun kuitenkaan rajoittamatta lain nro 657 53 §: n säännöksiä.

HAKEMUSLOMAKE, SIJAINTI JA AIKA

1 - Hakemukset tehdään henkilökohtaisesti yliopistomme henkilöstöosastolle 15 päivän kuluessa (työajan loppuun asti) ilmoituksen julkaisemisesta virallisessa lehdessä, postitse tehtyjä hakemuksia ei hyväksytä. Hakijoiden on täytettävä työnhakulomake osoitteessa “www.yyu.edu.tr” ja toimitettava se yhdessä muiden vaadittujen asiakirjojen kanssa (koulutustodistus, KPSS -tulostodistus ja vaadittujen nimikkeiden kokemustodistus, koulutus, kurssitodistus) , jne.).

2 - Ehdokkaat hakevat määrittelemällä pätevyyskoodin vain yhdelle nimikkeelle. Jos hakemus tehdään useampaan kuin yhteen tutkintokoodinimikkeeseen, molemmat hakemukset katsotaan kelpaamattomiksi.

3 - Hakemukset, jotka täyttävät hakulomakkeen väärin tai toimittavat puuttuvat asiakirjat, ei hyväksytä. Niiden hakemukset, joiden todetaan antaneen vääriä lausuntoja hakemuksen ja menettelyjen aikana, ja niiden hakemukset, jotka eivät toimita pyydettyjä asiakirjoja, katsotaan pätemättömiksi, ja heidän nimityksensä peruutetaan, vaikka ne olisi tehty.

4 - Ehdokkaita, joilla on oikeus asettua, pyydetään toimittamaan ilmoitettujen asiakirjojen alkuperäiskappaleet tai oikeaksi todistetut jäljennökset (koulutustodistus, kokemus ja / tai haluttujen otsikoiden koulutus, kurssin asiakirjat). Niitä vastaan, jotka ilmoittavat / toimittavat väärät asiakirjat, ryhdytään oikeustoimiin.

Armin

sohbet

    Ole ensimmäinen, joka kommentoi

    Yorumlar