Laadukas uni on välttämätön pitkille matkoille

laadukas uni on välttämätöntä pitkille matkoille
laadukas uni on välttämätöntä pitkille matkoille

Lomien ja kesälomien myötä lomailijat alkoivat lähteä. Asiantuntijat, jotka varoittavat pitkille matkoille, korostavat, että riittämätön nukkuminen aiheuttaa huomion puutetta ajon aikana. Tutkimukset osoittavat, että vuodessa tapahtuu noin 100 tuhatta onnettomuutta ja 1500 kuolemaa väsyneen ja unettoman ajon vuoksi. Aiheesta Sleep Association kertoo, että 6-8 tuntia unta ennen lähtöä vähentää tapaturmien riskiä.

Tässä yhteydessä İşbir Beddingin pääjohtaja Ahmet Tokeri huomautti, että pandemiaprosessin aikana koetut unihäiriöt jatkuvat edelleen, ja totesi, että laadukas uni ennen lomalle lähtöä on tärkeämpää pitkillä matkoilla.

Aiheuttaa keskittymisvaikeuksia

Tutkimukset osoittavat myös, että väsynyt ja uneton ajaminen on vaarallisimpia ja tärkeimpiä onnettomuustyyppejä, samoin kuin rattijuopumus.

Tokeri sanoi, että uni tasoittaa tietä ruumiilliseen lepoon, ja sanoi: "Unen laadulla on suuri merkitys päivän kunnossa aloittamiseksi. Jos et saa hyvät yöunet, ihmiset kohtaavat tiettyjä ongelmia päivällä. Unen puute ja krooninen unettomuus; Se voi aiheuttaa kielteisiä seurauksia, kuten huomion puute, keskittymisvaikeudet, huono suorituskyky, korkea verenpaine ja ärtyneisyys, mikä heikentää elämänlaatua päivän aikana. Lisäksi se aiheuttaa vakavia onnettomuuksia, vaikka se vaikuttaa negatiivisesti ajon suorituskykyyn.

17.1% liikenneonnettomuuksista johtuu unen puutteesta.

Tokeri sanoi: "Aiheesta julkaistujen tietojen perusteella unettomuudesta johtuvat onnettomuudet aiheuttavat 17.1% kaikista liikenneonnettomuuksista. Tässä vaiheessa sängyn valinnalla on suuri merkitys henkilön unen laadulle. Sellaiset tekijät kuin ei sopivuus henkilölle ja riittämättömyys ovat tärkeimpiä syitä, jotka vaikuttavat negatiivisesti unen laatuun. Jos luulemme, että kolmasosa elämästämme vietetään unessa; Laadukas ja terveellinen uni on välttämätöntä paitsi pitkiä matkoja myös välttääksesi päiväongelmia. Lisäksi pitkään ratissa oleminen tuo mukanaan ongelmia, kuten kipua ja kouristuksia pää-, niska- ja vyötäröalueilla. Tällaisten ongelmien estämiseksi tukityynyjen käyttö on erittäin tärkeää. "

Armin

sohbet

    Ole ensimmäinen, joka kommentoi

    Yorumlar