Kotihoidon tukimaksut talletetaan tileille ennen lomaa

kotihoitoapu talletetaan tileille ennen lomaa
kotihoitoapu talletetaan tileille ennen lomaa

Perhe- ja sosiaaliministeri Derya Yanık ilmoitti, että kotihoidon avustukset maksetaan taloudellisen tuen antamiseksi vammaisille kansalaisille ja heidän tarvitsevilleen perheille ennen Eid al-Adhaa. Annetaanko kotihoidon tukimaksut ennen lomaa?

Ministeri Yanık totesi tarjoavansa hoitopalveluja vammaisille kansalaisille, jotka eivät voi elää yksin ja joita ei voida hoitaa perheidensä kanssa laitoksissa, ja että he tukevat perheidensä kanssa oleskelevia vammaisia ​​palvelumalleilla, kuten päivähoitopalvelu ja kotihoito apua.

Ministeri Yanık sanoi, että hoitoa tarvitsevien vammaisten tukeminen perheiden kanssa on yksi heidän ensisijaisista tavoitteistaan, ja sanoi: "Kehitämme vammaisia ​​kansalaisia ​​koskevaa politiikkaamme perhekeskeisen sosiaalipalvelun vision kanssa. Kotihoidon tuella tuemme myös kansalaisia, joilla on vaikeavammaisia ​​sukulaisia, jotka tarvitsevat hoitoa eivätkä voi työskennellä, koska he hoitavat heitä. Tarjoamme tällä hetkellä kotihoidon apua yli puolelle miljoonalle kansalaiselle. "

"Aloitimme kotihoidon tukimaksujen tallettamisen tileille"

Ministeri Yanık muistutti, että kesäkuussa annetut kotihoidon tuet maksavat samanaikaisesti Eid al-Adhan kanssa, että ministeri Yanık ilmoitti vievänsä maksupäivää eteenpäin tukea tarvitseville perheille ennen juhlaa. Ministeri Yanık sanoi: "Olemme alkaneet tallettaa kotihoidon avustuksia tileille."

"893,1 miljoonaa TL maksetaan"

Ministeri Yanık totesi, että 893,1 miljoonaa euroa maksetaan heinäkuussa kotihoidon tuen piirissä, ja toivoi, että maksut olisivat hyödyllisiä kaikille vammaisille kansalaisille.

Armin

sohbet

    Ole ensimmäinen, joka kommentoi

    Yorumlar