Ovatko sillat ja valtatiet vapaita Eid-al-Adhassa? Mitkä sillat ovat ilmaisia?

Ovatko sillat ja valtatiet vapaita Eid al-Adhassa, mitkä sillat ovat ilmaisia?
Ovatko sillat ja valtatiet vapaita Eid al-Adhassa, mitkä sillat ovat ilmaisia?

Presidentti Recep Tayyip Erdoğan antoi kriittisiä lausuntoja hallituksen kokouksen jälkeen. Erdogan ilmoitti, että maanteiden pääosaston ylläpitämä siltojen ja moottoriteiden ylitys on ilmainen Eid al-Adhassa ja että ilmaiset passit ovat voimassa perjantaista keskiyöstä. Ovatko sillat ja valtatiet vapaita uhrijuhlan aikana? Mitkä sillat ovat ilmaisia?

Erdoğan muistutti, että heidän viime vuonna tilaamansa Ankara-Niğde-moottoritie on tärkeä investointi sen kotimaan ja kansallisen älykkään liikennejärjestelmän kanssa. Hän totesi, että meillä on keskeytymätön valtatieverkko 1230 km Edirnestä Şanlıurfaan.

Presidentti Erdoğan, joka antoi lehdistötiedotteen hallituksen kokouksen jälkeen, antoi hyviä uutisia kuljettajille, jotka käyttivät Niğde-Ankara-äly moottoritietä perjantaista keskiyöstä lähtien. Kuljettajat voivat matkustaa alennuksella 20 prosenttia ja muut ajoneuvot 40 prosenttia.

Valtatien pääosaston ylläpitämien valtateiden ja siltojen juhlatilaisuudessa maksettavat ilmaiset passit alkavat perjantaina keskiyöllä.

Erdoğan ilmoitti, että Malkara-Çanakkale-moottoritietä jatketaan, ja moottoritie avataan 18. maaliskuuta 2022. "Jatkamme esineiden tuomista kansakunnallemme tunneli- ja siltahankkeillamme, joita rakennetaan koko maassamme", Erdogan sanoi. sanoi.

Armin

sohbet

    Ole ensimmäinen, joka kommentoi

    Yorumlar