Renault Megane E-Tech Electric -malli tulee tielle tänä kesänä

renault megane e tech -sähkömalli tulee tielle tänä kesänä
renault megane e tech -sähkömalli tulee tielle tänä kesänä

Renaultin insinöörit saapuvat tälle kesälle 30 esivalmistettua Megane E-Tech Electric -mallia. Megane eVision, joka näytettiin Renault eWays -tapahtumissa, mikä on tärkeä virstanpylväs nollapäästöjä edeltävällä tiellä, ilmoitti Renaultin ensimmäistä askelta kohti sähköajoneuvoja C-segmentissä. Autolla, joka muutetaan konseptista Megane E-Tech Electric -malliksi, Renault vahvistaa sähköautojen tuotevalikoimaansa, joka koostuu Twingo E-Tech Electricistä A-segmentissä ja Zoesta, joka on B-segmentin myydyin.

CMF-EV-alustalla tuotetulla täysin uudella Megane E-Tech Electric -mallilla on 160 kW: n (217 hv) sähkömoottori ja 450 kW: n akku, joka tarjoaa WLTP-tietojen mukaan jopa 60 km: n ajomatkan. Autoa kutsutaan myös MeganE: ksi (lausutaan "megan e"), ja se paljastetaan lopullisessa siluetissaan, kun taas Renault-insinöörit ajavat tänä kesänä 30 esivalmistettua autoa teillä.

Kaikilla Douain tehtaalla valmistetuilla esivalmistetuilla autoilla on erityinen Renault Design -malli. Uuden ja ikonisen Renault-logon linjoista koostuva muotoilu luo häikäisevän naamioinnin.

Armin

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar