Klassisten autojen mestaruuskilpailut pidettiin Bodramissa

klassisten autojen mestaruuskilpailut pidettiin kellarissa

ICRYPEX Spring Rally ja ICRYPEX West Anatolian Rally, jotka sisältyvät Classic Car Clubin järjestämään vuoden 2021 turkkilaiseen klassikkoautojen mestaruuskilpailuun, pidettiin Bodramissa 19.-20. Kesäkuuta.

Kilpailuissa, joihin osallistui 1958 autoa, joista vanhin on vuoden 190 Mercedes 1991SL -malli ja viimeisin vuoden 5 Mazda MX87, osallistujat viettivät mukavan viikonlopun Bodrumin niemimaan reitillä, joka kiehtoo historiallista historiaa ja luonnonkauneuksia Bodrumin niemimaalla, jossa sininen kohtaa vihreän.

Joukkueet, jotka kokoontuivat ensimmäisen kerran pandemian vuoksi vuoden tauon jälkeen, yrittivät suorittaa radan, joka koostui 'vakionopeustestistä', joka perustui periaatteeseen kuljettaa etäisyydet tarkistuspisteiden välillä tiet avautuvat liikenteelle tietyllä nopeudella molemmissa kilpailuissa ilman virheitä.

Hapimag Sea Garden Resort Bodrumista lauantaina 19. kesäkuuta alkaneella vuoden 2021 ICRYPEX-kevätkilpailussa joukkueet saavuttivat Gökovan lahden seuraamalla Kızılağaçin, Mumcularin, Basleğenin, Pınarköyn reittiä. Ören Marinan tauon jälkeen he ohittivat Türkevlerin, Çökertmen, Kızılağaçin kautta ja saavuttivat Yalı Mahallesin, ja he päättivät kilpailun. Hasan Tunç - Kaan Şakar -joukkue voitti kauden ensimmäisen kilpailun, Harun Ümit Yaşar - Dilek Yaşar toiseksi ja Selim Bacıoğlu - Handan Bacıoğlu -joukkueen kolmanneksi.

Toinen kilpailu, ICRYPEX West Anatolian Rally, alkoi sunnuntaina 20. kesäkuuta jälleen Yalın naapurustossa alkaen Hapi Mag See Garden -hotellista ja päättyi Akyarlariin Çamlıkin, Bodrumin, Bitezin, Ortakentin, Gürecen reittiä pitkin. , Dereköy, Kadıkalesi, Turgutreis. Hasan Tunç - Kaan Şakar -joukkue voitti kauden toisen kilpailun, Mehmet Hüzmen - Gökhan Onur toiseksi ja Şenol Evren - Gezin Evren joukkue kolmanneksi.

Järjestäytyi osana vuoden 2021 Demir Berberoğlu -kautta Turkin autourheiluliiton alaisuudessa. Järjestö päättyi palkintojenjakotilaisuuteen, joka pidettiin Radisson Collection -hotellissa sunnuntai-iltana. TOSFEDin presidentin Eren Üçlertoprağın lausunnossa hän avasi kauden avattuaan Bodramissa huhtikuussa tyytyväisyytensä siitä, että Bodrum isännöi Klassikkoautoklubin järjestämää rallia ja Bodrumin tukea autoilulle.

Joukkueet, jotka jakoivat kolme ensimmäistä sijaa yleisessä luokituksessa, voittivat Günay Inanin suunnittelemat erityiset sydämet sydämen hahmoilla, terveydenhuollon ammattilaisten innoittamana. Palkintojen lisäksi Radisson Collectionin, Happimag Sea Garden Resortin ja ICRYPEXin myöntämät erikoispalkinnot löysivät omistajansa. Isän ja heidän lastensa joukkueilla oli mahdollisuus juhlia isänpäivää palkintojenjakotilaisuudessa.

Palkintojenjakotilaisuuden isännöinyt Radisson Collection ja Ant Yapı, hallituksen puheenjohtaja Mehmet Okay, osallistuivat kilpailuun omalla klassisella autollaan.