Robottiteknologiat muotoilevat tulevaisuuden maailmaa

Robottitekniikat, jotka muokkaavat tulevaisuuden maailmaa
Robottitekniikat, jotka muokkaavat tulevaisuuden maailmaa

Teknologian edelläkävijä Schunk kiinnitti huomiota robottiteknologian viimeaikaiseen kehitykseen Connection Days Talksissa. Alan johtavana johtajana Schunk toimii Premium-sponsorina teollisuusrobottien automaatio- ja tulevaisuuskonferenssissa, jonka järjestää 22. kesäkuuta Connection Days, Hannoverin messujen digitaalinen tapahtuma-alusta. Connection Days Talks -tapahtumaan ennen tapahtumaa osallistuneet Schunk Turkey ja Lähi-idän maajohtaja Emre Sönmez ja Schunk Turkey Automation -osaston myyntipäällikkö Egemen Zengin jakoivat ajantasaista tietoa robotiikkatekniikan tulevaisuudesta ja tekniikan käytöstä. robotteja Turkissa.

Schunk, joka toimii yli 50 maassa ympäri maailmaa ja on maailman johtava robottiautomaatiolaitteiden, CNC-työkappaleiden kiinnitysjärjestelmien ja työkalunpitimien markkinoilla, järjestää Connection Days -tapahtuman yhteistyössä Hannover Fairs Turkey ja ENOSADin kanssa ( Industrial Automation Manufacturers Association) 22. kesäkuuta otti paikkansa teollisuusrobottien automaation ja sen tulevaisuuden konferenssin premium-sponsoreiden joukossa, joka pidetään tapahtuma-alustalla.

Emre Sönmez, Schunk Turkey ja Lähi-idän maajohtaja, joka osallistui Connection Days Talks -tapahtumaan ennen tapahtumaa, sanoi: "Schunkina toimimme melkein kaikilla aloilla. Erityisesti autoteollisuus, autoteollisuuden ala, kodinkoneet, nopeasti liikkuvat kulutustavarat ja sähkö-elektroniikka-ala kuuluvat ensisijaisiin toiminta-alueihimme. Tässä vaiheessa olemme saavuttaneet tänään; Olemme digitaalisen liikkuvuuden aikakaudella, jossa joustavat, älykkäät, itseoppivat, tekoälyalgoritmit ovat voimakkaita ja käytetään 5G-viestintätekniikkaa. Robottisovelluksia voi nyt esiintyä kaikilla aloilla. Kun tarkastelemme robottien käyttöä teollisuudessa koskevia tilastotietoja, näemme, että Turkkiin on asennettu 796 uutta robottia. Vuosien 2014 ja 2019 välillä robottiasennukset kasvoivat keskimäärin 8 prosenttia. Tämän taulukon mukaan voimme sanoa, että robottien ja yhteistyörobottien käyttö tulevaisuuden tehtaissa on enimmäistasolla.

Yhteistyörobottien lisääntyvä tarve

Puhuessaan Schunkin yhteistyörobottiratkaisuista suorassa lähetyksessä Schunk Turkey Automation -osaston myyntipäällikkö Egemen Zengin sanoi: "Yhteistyörobotit näyttävät robottijärjestelmistä, jotka toimivat yhteistyössä ihmisten kanssa. Käytännössä sitä voidaan käyttää apuvälineenä ihmisille, ja se voi suorittaa kaksi erilaista tehtävää samanaikaisesti ja samassa ympäristössä. Joissakin olosuhteissa tuotanto- ja kokoonpanolinjojen täydellinen automatisointi ei ole taloudellinen ratkaisu, joten yhteistyörobotteja tarvitaan enemmän. Yhteistyörobottien kanssa syntyi tarve järjestelmien nopeampaan ja helpompaan asentamiseen. Schunkina esiteltiin markkinoille haltija- ja plug-and-play-tuoteryhmät. Schunkin yhteistyössä toimivia tarttuja- ja plug-and-play-tuotelinjoja voidaan myös soveltaa suoraan robottien valmistajiin. Ensimmäisenä tämän tuoteryhmän valmistajana maailmassa tarjoamme laajan valikoiman vakiotuotteita erilaisille yhteistyöroboteille ja kevyille roboteille. "

Armin

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar