Fuat Oktay, Turkista tulee lentävien ajoneuvojen maailmanjohtaja

fuat oktay kalkkuna tulee olemaan maailman johtava lentävillä ajoneuvoilla
fuat oktay kalkkuna tulee olemaan maailman johtava lentävillä ajoneuvoilla

Varapuheenjohtaja Fuat Oktay, joka osallistui Ankaran ATO-kongressin yhteydessä perustettuihin tehokkuusteknologiamessuihin, sanoi puheessaan: "Kun tulemme lentämään ajoneuvoja, näet nyt Turkin, joka pelaa maailman johtajuutta."

Puheessaan Oktay totesi, että uraauurtavista uusista ja innovatiivisista tekniikoista, kuten tekoälystä, autonomisista ajoneuvoista, robottituotantojärjestelmistä, täydennetystä todellisuudesta ja esineiden internetistä, on tullut tosiasia ihmisen elämässä, ja sanoi: "Nykyään kaikki tuottavuuteen vaikuttavat tekijät ovat suoraan digitaalinen tekniikka ja tekniikan kehitys.

Korkea tekniikka tarkoittaa korkeaa hyötysuhdetta ja korkeaa lisäarvoa. Ennusteen mukaan läpimurtotekniikoiden, kuten pilvipalvelujen, odotetaan tuovan noin 2030 biljoonaa dollaria maailmantalouteen vuonna 16. Toinen sanoi yrityksesi tulevaisuutta käsittelevässä raportissa Kovid-19: n jälkeen: "Luulen, että noin 2030 miljoonalle ihmiselle luodaan uusia työpaikkoja vuoteen 11 mennessä automaation positiivisen vaikutuksen ansiosta tuottavuuteen ja kasvuun."

Ilmaisemalla, että sähköauto ei ole vain heille tarkoitettu auto, Oktay sanoi: "Otetaan esille erillinen sektori, joka toimii alan veturina elektroniikassa, autonomisessa ja informaatiotekniikassa ja joka toimii kehittyneiden osien veturina. samalla tavalla. Turkin ulkopuolella, joka sanoo, että olemme nyt vain sähköajoneuvoilla, on investointeja, jotka olemme tehneet seuraavaan vaiheeseen. Toisin sanoen, kun tulemme lentämään ajoneuvoja, näet Turkin, joka pelaa maailman johtavassa asemassa. "

Armin

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar