Kultaisen sarven soutukilpailut järjestää IBB: n tytäryhtiö Spor Istanbul, henkeäsalpaava

Halic-soutukilpailut veivät henkeään

IMM:n tytäryhtiö Spor Istanbulin järjestämä "Golden Horn Rowing Races" 4,5 kilometrin radalla Unkapanın sillalta Miniatürkiin lisäsi kaupunkia jännitystä ja tarjosi yleisölle visuaalista juhlaa. IMM:n presidentti luovutti pokaalinsa Fenerbahçe B -joukkueelle, josta tuli mestari Big Men -kategoriassa Ekrem İmamoğlu"Unelmoin ja toivon, että aivan lähitulevaisuudessa Istanbulissa, jossa olympialaiset pidetään, järjestetään soutukilpailut Kultaisessa sarvessa", hän sanoi.

Fenerbahçe B -joukkue voitti ensimmäisen sijan Big Men -kategoriassa tapahtumassa, jossa joukkueet ja seurat tapahtuivat, İBB presidentti Ekrem İmamoğluFenerbahçe A -joukkue voitti toisen sijan soutuliiton presidentiltä İlhami İşsevenilta ja pronssimitalin voittaja Şişecam Çayırova joukkue sai IMM:n pääsihteeri Can Akın Çağlarilta.

VISUAALINEN PIDOS SINISESSÄ HALIIKASSA

Kultaisen sarven soutukilpailut, joissa koettiin hienoa kilpailua ja nautittavia hetkiä, järjestettiin eilen. Rata, joka alkoi Unkapanı-sillalta Coastal Endurance -tyyppikilpailussa 4.500 metrin etäisyydellä, päättyi Miniatürkin laiturille. Värikkäitä kuvia syntyi tapahtumasta, johon osallistui 57 joukkuetta, 12 kerhoa ja 285 urheilijaa.

U19-, Master- ja Big-luokissa järjestetyt kilpailut alkoivat klo 10.00:19 U19-miesten taistelulla. Galatasaray B -joukkue voitti UXNUMX-miesten ensimmäisen sijan. Izmit Sümerspor sijoittui kilpailun kolmanneksi, jossa Galatasaray A -joukkue tuli toiseksi.

Päivän toinen kilpailu pidettiin Master Mix -kategoriassa. Izmit Sümerspor B -joukkue tuli ensimmäiseksi Master Mix -kilpailussa. Yksilöllinen joukkue, joka koostuu henkilöistä, jotka eivät ole sidoksissa klubiin, tuli toiseksi ja Galata Soutujoukkue kolmanneksi.

Izmit Sümerspor voitti ensimmäisen sijan suurten naisten luokassa, kun taas Golden Horn -urheiluseura otti toisen sijan. Vira Denizciler sijoittui kilpailun kolmanneksi.

FENERBAHÇE merkitsi päivän kilpailua

Big Men's -kilpailussa, joka oli päivän nopein kilpailu, Fenerbahçe B -tiimi tuli ensimmäiseksi ja Fenerbahçe A -joukkue toiseksi. Şişecam Çayırova -joukkue päätti kilpailun kolmanneksi. Fenerbahce B -joukkueen palkinto IMM Presidentti Ekrem İmamoğlusaanut sen.

Vira Denizciler voitti Master Women -mestaruuden. Kun İzmit Sümerspor otti toisen sijan, Galata Soututiimi sai kolmannen sijan. Galata A -joukkue päätti kilpailun Master Men's -kilpailussa. Golden Horn A -joukkue sijoittui toiseksi ja Vira Denizciler A -joukkue kilpailun kolmanneksi.

Päivä päättyi U19-naisten kilpailuun. Fenerbahce voitti U19-naisten mestaruuden. Kun İzmit Sümerspor A -joukkue sijoittui kilpailun toiseksi, İzmir Sümerspor B -joukkue sijoittui kolmanneksi.