Ankarassa 4 erilaista työaikaa

Ankarassa toteutettiin erilaisia ​​työaikoja
Ankarassa toteutettiin erilaisia ​​työaikoja

Ankaran kuvernööri jakoi instituutioiden työajat valvotulla normalisointijaksolla. Tämän perusteella; Maakunnassa sovelletaan 08.30 erilaista työaikaa, nimittäin klo 17.30-09.00, 18.00-10.00, 19.00-4.Kuvernöörin lausunnossa; ”Ministeriömme lähetti 81 maakunnan kuvernöörille kiertokirjeen työpaikkojen työajoista. Kiertokirjeessä muistutettiin, että viruksen leviämisasteen vähentämiseksi koronavirusepidemian torjumiseksi toteutettujen toimenpiteiden puitteissa joidenkin työpaikkojen aukioloajoille ja rajoituksille asetettiin rajoituksia aiemmin kuvernööreille lähetetyillä kiertokirjeillä.

Ministerikokouksessa, joka kokoontui presidentti Recep Tayyip Erdoganin johdolla 1. maaliskuuta 2021 kiertokirjeen tapausten määrän vähenemisen ja epidemian hidastumisen vuoksi; Todettiin, että valvotun normalisointiprosessin perusmenettelyt ja periaatteet määritettiin päätöksellä soveltaa toimenpiteitä ja sääntöjä asteittain maakuntien riskiryhmän mukaan.

Tässä yhteydessä terveysministeriön määrittelemien perusteiden mukaan maakunnat on jaettu neljään eri riskiryhmään (matala, keskitaso, korkea, erittäin korkea) ja määritetään epidemian torjuntatoimenpiteiden taso sekä toteutettavat toimenpiteet kussakin riskiryhmässä, jaetaan yleisön kanssa: maakunnissa, ravintoloissa, ravintoloissa, kahviloissa, konditorioissa, jälkiruokakaupoissa ja niin edelleen. Todettiin, että mahdollisuus työskennellä klo 4–07.00 19.00%: n kyvyllä tarjota palvelua asiakkailleen työpaikalla tarjottiin ruoka- ja juomapaikoille, kuten syöminen ja juominen, kuten kahvila ja teepuutarha.

Kiertokirjeessä työpaikkojen (ruokakauppa, tori, vihanneskauppias, teurastaja, parturi, kampaaja ja kauneushoitola, räätäli, kenkävalmistaja jne.) Aukioloajat suljettiin.

Kuvernöörien ja piirikuvernöörien määrittelemien periaatteiden mukaisesti maakunnan / piirin yleisten hygienialautakuntien päätökset tehdään kiireellisesti yleisen terveyslain 27 ja 72 §: n mukaisesti. " ilmaisuja käytettiin

Armin

Rautatiealan näyttely 2020

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar