TAI valmistaa satelliittirakenteita kolmiulotteisissa tulostimissa

pystyi tuottamaan keskeisiä satelliittirakenteita kolmiulotteisilla tulostimilla
pystyi tuottamaan keskeisiä satelliittirakenteita kolmiulotteisilla tulostimilla

Turkin ilmailuteollisuus (TAI) rikkoi uuden maan kansallisessa ilmailu- ja avaruusekosysteemissä. Lisäaineiden valmistustekniikka ensimmäistä kertaa Turkissa, joka perustuu kolmiulotteista tulostinta hyödyntävän satelliittilaitteiston suunnittelun rakenteelliseen osaan, analyysi-, pätevöinti- ja valmistusprosessit sekä pätevyystestaus on saatu päätökseen.Toisin kuin tehtäväkriittisten avaruusrakenteisten osien työstö, TAI, joka tuottaa kolmiulotteisia osia sulattamalla metalli-, keramiikka- ja polymeerikomponentit kerroksittain lisäaineiden valmistusmenetelmällä, on ottanut käyttöön uuden edistyneen tekniikan. Kehittyneiden osien kehittyneellä rakenteiden optimointiohjelmistolla saavutettiin 30% painonnousu. Sen tarkoituksena on käyttää osia, jotka ovat läpäisseet monet avaruuden taitotestit TAI: n avaruusjärjestelmien integrointi- ja testauskeskuksessa (USET) korkean teknologian viestintäsatelliiteissa.

Aloitetaan TAI: n perustamien lisäaineiden valmistustekniikan keskuksen raaka-ainevaiheesta näkemyksellä kansallisesta huippuyksiköstä; Turkin suurimmat titaani- ja alumiiniseoksesta valmistetut strategiset ilmailu- ja avaruuskomponentit tuotetaan. Lisäksi kansallisesti ja paikallisesti kehitetään kaksi erilaista kolmiulotteista tulostinta, joilla on paljon energialähteitä, yhteistyössä Turkin tasavallan puheenjohtajavaltion (SSB) ja Tuotantoteknologian huippuyksikön (ÜRTEMM A.Ş.) kanssa. ) ja korkean teknologian tuotantokapasiteetti tuodaan maahan.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset