Hiihtokilpailut pidetään Bitlis Endissä

Täiden laskettelukilpailut ovat ohi

Turkin hiihtoliitto, joka sijaitsee 2021 Ski Run Group Championship -toimintaohjelmassa, saatiin päätökseen Bitlisissä. Mestaruuskilpailussa, johon osallistui 25 urheilijaa 320 maakunnasta El Amanin hiihtokeskuksessa Bitlis-Tatvan-moottoritiellä, urheilijat taistelivat kiivaasti kaksi päivää saadakseen paikkansa.

El Amanan hiihtokeskus klassisissa ja freestyle-kilpailuissa voitetuissa mitaleissa teki Turkista hiihtoliiton presidentin Ali Oton, hallituksen jäsenet Rafik Avsarin, Heydar Cetinkayan, Suleyman Yildirimin, Musin nuoriso- ja urheilupartikkelijohtaja Emrullah Guler, Tuncelin nuoriso- ja urheilupartikkelijohtajan Abdulselam ja osallistujien antama.

Kilpailujen lopussa Ömer Ayçiçek Vanista, Halil İbrahim Yılmaz ja Cihad Demir ottivat ensimmäisen päivän U-U21-miesten luokassa. Gülşah Ağa otti ensimmäisen sijan, Zozan Malkaç toisen ja Fatma Köçer kolmannen sijan U21: n yläpuolella olevissa naisissa. U20-miesten joukossa Doğan Oğur tuli ensimmäiseksi, Cihan Kartal toinen ja Murat Elkatmış kolmanneksi. Mine Kılıç otti ensimmäisen sijan, Dilan Demir tuli toiseksi ja Beyza Nur Gümüş kolmanneksi U20-naisista. U18-miehissä Said Muhammed Soyak otti ensimmäisen sijan, Berkan Metehan Türkeş toiseksi ja Ömer Oğur kolmanneksi. U18-naisissa Zülfiye Soyaslan otti ensimmäisen sijan, Şennur Kartal toisen ja Neslişah Sarıaltun kolmannen sijan. U16-miehissä Kemal Çelik oli ensimmäinen, Hüseyin Efe Güler toinen ja Veysel Vurgun kolmas. U16-naisissa Rabia Akyol otti ensimmäisen sijan, Zülal Türk toiseksi ja Tuba Tuncel kolmanneksi. U14-luokassa miehillä İbrahim Salli Ayyıldız otti ensimmäisen sijan, Abdulsamed Yılmaz oli toinen ja Ozan Çanlı kolmannen. U14-naisissa Betül Aktaş tuli ensimmäiseksi, Irmak Erdem toiseksi ja Sedanur Taşçı kolmanneksi. U13-tytöissä Hiranur Çığrılı tuli ensimmäiseksi, Büşra Demirdaşlı toiseksi ja Bahar Bektaş kolmanneksi. U13-miehissä Mehmet Sefa Ertaş oli ensimmäinen, Bulut Meral toinen ja Arda Ertaş kolmas. U12-luokkien tytöissä Nisan Yıldırım otti ensimmäisen sijan, Ecrin Şirin Canan toisen ja Zeynep Karaman kolmannen. U12-miehissä Muhammed Yasin Kara voitti ensimmäisen sijan, Ömer Asaf Durmuş tuli toiseksi ja Bivar Özer kolmanneksi.

Toisena päivänä Ömer Ayçiçek Vanista otti ensimmäisen sijan, Hamza Dursun toisen ja Cihad Demir kolmannen sijan miesten U-U21-luokassa kategoriassa Ski Running Free Style. Gülşah Ağa otti ensimmäisen sijan, Zozan Malkaç toisen ja Berna Yılmaz kolmannen sijan naisista U21: n yläpuolella. U20-miesten sarjassa Cihat Kartal otti ensimmäisen sijan, Abdurrahim Duman toisen ja Eyüp Aslan kolmannen sijan. Mine Kılıç otti ensimmäisen sijan, Dilan Demir toisen ja Beyza Nur Gümüş kolmannen sijan U20-naisista. U18-miehissä Said Ömer Oğur tuli ensimmäiseksi, Barış Lumuncu toinen ja Cumali Doğan kolmas. U18-naisissa Zülfiye Soyaslan otti ensimmäisen sijan, Şennur Kartal toisen ja Neslişah Sarıaltun kolmannen sijan. U16-miehissä Kemal Çelik otti ensimmäisen sijan, Hüseyin Efe Güler toisen ja Civan Karaman kolmannen. U16-naisissa Rabia Akyol voitti ensimmäisen sijan, Zülal Türk tuli toiseksi ja Ayşa Alya Tuzcuoğulları kolmanneksi. U14-luokassa miehillä İbrahim Salli Ayyıldız otti ensimmäisen sijan, Abdulsamed Yılmaz oli toinen ja Ozan Çanlı kolmannen. U14-naisissa Betül Aktaş tuli ensimmäiseksi, Rabia Büşra Aydoğdu toiseksi ja Irmak Erdem kolmanneksi. Büşra Demirdaşlı sai ensimmäisen sijan, Bahar Bektaş toisen ja Havvanur Eskikan kolmannen sijan. U13-miehissä Bulut Meral otti ensimmäisen sijan, Arda Ertaş toisen ja Mehmet Sefa Ertaş kolmannen. U13-tytöissä Nisan Yildirim oli ensimmäinen, Zeynep Karaman toinen ja Pınar Karaman kolmas.