Kocaeli Kuruçeşmen raitiovaunulinjan tarjoussopimus allekirjoitettu

Kurucesmen raitiovaunulinjan tarjoussopimus allekirjoitettiin
Kurucesmen raitiovaunulinjan tarjoussopimus allekirjoitettiin

Allekirjoitukset allekirjoitettiin Kocaeli Metropolitanin kunnan rakentamalle Kuruçeşme-raitiovaunulinjalle. Syyskuussa järjestetyn tarjouskilpailun jälkeen allekirjoitettiin hankesopimus, joka hengittää kaupunkiliikennettä. Projektin puitteissa työmaan toimitus suunnitellaan valmistuvan lyhyessä ajassa ja rakennusvaihe.

Kocaeli Metropolitan Municipality Mayor Assoc. DR. Tahir Büyükakın jakoi sosiaalisen median tileillään. Pormestari Büyükakın sanoi #NextStation Kuruçeşme -tunnisteen kanssa jaetussa viestissä: "Olemme suorittaneet raitiovaunusopimuksen. Hän jakoi hyvät uutiset kocaelilaisille sanoilla "Meillä on onnea". Lyhyessä ajassa kiitosviestit tulivat viesteihin, jotka saivat monia tykkäyksiä.

Kurucesmen raitiovaunukartta
Kurucesmen raitiovaunukartta

Rautatiejärjestelmän verkko laajenee

Metropolitan tarjoaa jättimäisiä hankkeita, jotka tuovat mukavuutta liikenteeseen, laajentamalla rautatieverkkoaan asettamalla etusijalle julkisen liikenteen. Tässä yhteydessä Izmitin alueen nykyinen Akçaray-raitiovaunulinja yhdistetään Kuruçeşmeen ylittämällä D-100 Plajyolun asemalta.

RAKENNETTAVAT 332 METRIN TERÄKSEN RAUTATIESILTA

Rantatien ja Kuruçeşmen välille rakennettava raitiovaunulinja kulkee Plajyolu-pysäkiltä Kuruçeşme-risteykseen D-100: n yli 332 metrin teräsraitiovaunusillalla. Istanbulin nykyiseen D-100-suuntaan menemiseksi yhteys muodostetaan Izmitin länsimaisen tietullipaikan toimistoalueelta ja Kuruçeşme Junction järjestetään uudelleen. Kuruçeşmen raitiovaunulinjan rakennustöiden ansiosta kuljetus Izmitin linja-autoasemalta Kuruçeşmelle on nopeampaa ja mukavampaa.

1 ASEMA 2 PEDESTRIAN SILMA

Hankkeen puitteissa rakennetaan 812 asema ja 1 jalankulkusillaa yhteensä 2 metriä kaksoislinjaa varten. Raitiovaunulinjan kulkevan reitin nykyiset tiet ja läntisen moottoritien sisäänkäynti Izmit-Istanbul-suunnassa uusitaan. Reitin infrastruktuurien siirtäminen tehdään myös tämän hankkeen puitteissa. Muuntajakeskus perustetaan myös linjan energian tuottamiseksi.

Raitiovaunulinja saavuttaa 23.4 KILOMETRIT

Kuruçeşmen raitiovaunulinjan valmistuttua raitiovaunulinjan pituus nousee kaksinkertaiseksi 10.212 metriä. Kolmen kilometrin yksirivisellä varastotilalla raitiovaunun yhden linjan pituus nousee 3 kilometriin. Kuruçeşmen aseman avulla pysähdysten lukumäärä saavuttaa 23.4 ja 16 muuntajakeskusta palvelee uuden rakennuksen yhteydessä.

Interaktiivinen Kocaeli Raitiovaunukartta

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar