Logistiikkakeskus Samsunissa, Turkissa, North Gate Logistics Sector

turkiyeninin pohjoinen portti Samsunin logistiikkakeskuksen logistiikkasektorille
turkiyeninin pohjoinen portti Samsunin logistiikkakeskuksen logistiikkasektorille

Samsun kuvernööri Zülkif Mountaineers, Euroopan unioni on äskettäin toteuttanut hankkeen Samsun Samsun Logistics Center, sanoi, että Turkin pohjoisportti.


Kirjallisessa lausunnossaan kuvernööri Dağlı korosti, että Samsunin logistiikkakeskuksella, joka on kehitetty yhteistyössä Samsunin kuvernöörin, pääkaupunkiseudun kunnan, Samsunin kauppa- ja teollisuuskamarin, Tekkeköyn kunnan, Samsunin hyödykepörssin, Samsunin järjestäytyneen teollisuusalueen, kanssa on tärkeä paikka sektorille. Dağlı huomautti, että keskus herätettiin elämään Samsunin potentiaalia huomioiden, ja jatkoi seuraavasti:

"Logistiikkakeskus Samsunissa, Turkin pohjoisportti logistiikkasektorilla. Mustanmeren altaan jakelu-, keräys- ja konsolidointikeskus on yhteyspiste etelään. Se on strategisen sijaintinsa sekä lento-, maa-, meri- ja rautatiekuljetustensa ansiosta yksi tärkeimmistä pysäkeistä maailmankaupassa. Se, että se sijaitsee Uuden silkkitiehankkeen Kiinan - Keski- ja Länsi-Aasian käytäväreitillä ja sijaitsee Viking-rautatielinjalla, tekee logistiikkakeskuksestamme edun globaalissa kilpailussa.

"Samsunin logistiikkakeskus, 680 tuhatta neliömetriä, rakennettiin vuorikiipeilijöille, sanoi:" Turkin ensimmäinen intermodaalinen logistiikkakeskus rakennettiin 680 tuhannelle neliömetrille, kun liikennemuoto tehtiin käyttämällä vähintään kahta eri kuljetusmuotojen korvaavaa kuljetuskonttia. Tästä alueesta on varattu 225 tuhatta neliömetriä suljetuille varastotiloille. Tällä hetkellä meillä on 3 erilaista varastokokoa, jotka ovat valmiita ja valmiita käyttöön. Käyttövalmiiden varastojen kokonaispinta-ala on 80 tuhatta neliömetriä ja 70 prosenttia niistä on tällä hetkellä vuokrattu. Lisäksi seitsemän irtolastivaraston ensimmäinen vaihe, jonka kokonaispinta-ala on 9 tuhatta 750 neliömetriä, 7 tuhatta neliömetriä, otetaan käyttöön kesäkuussa 5.

Samsunin logistiikkakeskuksessa tarjotaan myös varastovuokrauspalvelujen lisäksi toimistovuokrausta, avovuokrausta, tullivarastopalvelua, käsittelypalveluja, projektilastinkäsittelyä, konttien varastointia ja kuorma-autojen pysäköintipalveluja. Keskustamme on 2,5 km: n päässä Torosin ja Yesilyurtin satamista, 18 km: n päässä Samsunportista, 8 km: n päässä Çarşamban lentokentältä ja 2 km: n päässä Samsun-Ordu-moottoritieltä. Dağlı totesi, että sidosryhmien vaatimusten mukaisesti liikkuvat tulliviranomaiset aloittavat logistiikkakeskuksessa tässä kuussa; Hän korosti, että tällä tavoin niiden tavoitteena on vahvistaa asemaansa maailmankaupan verkostossa.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset