Alo 170 Kuinka hakea? Kuinka Alo 170 -linjapalvelu toimii? Alo 170 maksettu?

hei kuinka hakea työtä
hei kuinka hakea työtä

Työhakemukset tehdään alo 170 -linjan kautta, käynnistämällä İŞKUR ja aloitettu hakemusten vastaanottaminen verkossa. Lisäksi ALO 170: n kanssa valituskeskus käsittelee ratkaisemattomia työpaikkojen ja vakuuttamattomien työntekijöiden työllistämisongelmia.


Perhe-, työ- ja sosiaalipalvelujen viestintäkeskus tarjoaa kaikenlaista tietoa työelämästä ja sosiaaliturvasta;

 • Kysymys,
 • Ehdotus,
 • Kritiikki,
 • Ilmoitus,
 • Valitus,
 • Se perustettiin voidakseen ratkaista sovelluksesi ja pyyntösi tehokkaasti ja nopeasti.

Voit soittaa perhe-, työ- ja sosiaalipalvelujen viestintäkeskukseen “ALO 170” 7 tuntia vuorokaudessa, 24 päivää viikossa.

Yhteyskeskuksemme, perhe-, työ- ja sosiaaliturvalaitos sekä sosiaalipalveluministeriö ja Turkki antavat tietoa kaikista työvoimatoimiston tarjoamista palveluista ja valmistavat ratkaisuja.

Asiantuntijat vastaavat suoraan kaikkiin viestintäkeskuksemme kutsuihin, ja pyynnöt yritetään tehdä ensimmäisessä kokouksessa. Jos puheluihin ei voida vastata välittömästi, laitoksiin ja organisaatioihin otetaan yhteyttä ja pyyntöihin vastataan viimeistään 72 tunnin kuluessa.

Erityisesti henkilöt, jotka ovat alttiina irtisanomisille, pakotetulle palkattomalle lomalle ja vastaaville käytännöille pandemiaprosessin aikana, jota sovellamme ALO 170 -linjaan oppimaan heidän oikeuksistaan ​​ja etsimään oikeuksiaan.

Kuinka Alo 170 -linjapalvelu toimii?

170: een laskeviin puheluihin vastaa henkilöstö, joka tuntee kaikki asetukset, lait ja määräykset. Yleensä sen tarkoituksena on ratkaista ongelmat kansalaisten ensimmäisissä puheluissa.

Kysymyksistä ja ilmoituksista, joita ei voida ratkaista yhdellä puhelulla, puhelinkeskuksen henkilökunta ottaa tarvittavat tiedot ja käsittelee ne, ja nämä hakemukset tehdään lyhyessä ajassa. Pitkäaikaiset liiketapahtumat tehdään viimeistään 72 tunnin kuluessa, ja hakijoille ilmoitetaan asiasta. Alo170: n virallinen verkkosivusto tiedustelemaan tehtyjä ilmoituksia  www.alo170.gov.tr Ilmoituskyselynäyttöön on myös pääsy. Täältä kansalaiset pääsevät käsiksi ja käsittävät tapahtumiensa vaiheet syöttämällä TR-tunnistenumeronsa ja ilmoitusnumeronsa.

Alo 170 Online

Käyttämällä Alo 170 -linjan virallisilla verkkosivustoilla tarjottuja verkkotapahtumia pyydetty sovellus, ilmoitus tai valitukset tehdään paljon nopeammin ja helpommin. Online-tapahtumat; Se tarjoaa tapahtumia ilmoitus-valituslinjan, videotuen, suoran tuen ja usein kysyttyjen kysymysten muodossa.

Alo 170 -työsovellukset

Alo 170 -työsovelluksia varten voit hakea İşkur-sivulta ja hakea verkossa. täällä Voit tarkastella İşkur-puhelinkeskuksen rekrytointitapahtumia napsauttamalla.

Alo 170 maksettu?

ALO 170 on maksettu palvelu, joka toimii työ- ja sosiaaliturvaministeriön suorana tukilinjana. kuusi minuuttia - kolme ja puoli Turkin liiraa hinnoiteltu kuten. Tuhannet kansalaiset käyttävät tätä palvelua päivittäin. Kansalaiset voivat soittaa ALO 170: een puhelimellaan, kun he haluavat nopeaa tietoa ja apua sosiaalisista oikeuksista, työlaista ja muista asiaankuuluvista oikeudellisista menettelyistä. Kansalaiset voivat kysyä tämän palvelun edustajilta, mistä he ovat kiinnostuneita yritysoikeuksista, sosiaalisista oikeuksista ja laillisista oikeuksista.

Mistä aiheista voin soittaa ALO 170: een?

ALO vastaanottaa noin 170 miljoonaa puhelua 20 vuodessa. Suurin osa puheluista on vain ilmoituksia. Ongelmat ratkaistaan ​​enimmäkseen haastattelun aikana, ja joistakin niistä tehdään sovelluksia. Kansalaiset voivat soittaa ALO 170: een saadakseen lisätietoja ja apua:

 • palvelujen erittely
 • raporttimaksu
 • työttömyysvakuutus
 • terveyden aktivointi
 • eläke
 • työsopimus
 • myötäjäiset, imetys ja hautajaiset
 • työmaksu
 • eroraha ja paljon muuta
 • ajan myötä
 • ei vakuutusta
 • matala palkka

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset