TürkTraktör jäi 1 vuoden taakse kotitalouksien rakennuslaitteiden tuotannossa

Turktraktor jätti vuoden taaksepäin kotimaan rakennuskoneiden tuotannossa
Turktraktor jätti vuoden taaksepäin kotimaan rakennuskoneiden tuotannossa

TürkTraktör on julkisen ja yksityisen sektorin suosima näiden tuotteiden kanssa tuomalla markkinoille kotimaiset kaivurikuormaajat, jotka se aloitti tuotannon vuoden 2020 alussa.


TürkTraktör jatkaa menestyvää työskentelyä alalla Case- ja New Holland -brändien rakennuskoneiden kanssa, jotka tarjoavat ratkaisuja kaikenlaisiin tarpeisiin kaikissa kenttätöissä, kuten telakaivinkoneet, pyöräkuormaajat, kaivurikuormaajat, minikuormaajat ja minikaivinkoneet. TürkTraktör; Vuoden 2020 alussa se teki merkittävän investoinnin ja alkoi tuottaa maailman standardituotannon (WCM) periaatteita noudattavia kaivurikuormaajia ja alkoi tarjota niitä käyttäjille `` kotimaisena tuotantona ''.

TürkTraktör Construction Machinery -liiketoimintayksikön päällikkö Boğaç Ertekin totesi, että TürkTraktör on nostanut vaatimuksensa rakennuslaitteista uudelle tasolle tällä investoinnilla. me olemme hyvin onnellisia. " hän totesi.

"Olemme nopeuttaneet liiketoimintaamme kotimaisella tuotannolla"

TürkTraktör Construction Machinery -liiketoimintayksikön päällikkö Boğaç Ertekin sanoi: "TürkTraktörin uraauurtavan identiteetin yhdistäminen Turkin teollisuuteen ja maailmanlaajuisen kumppanimme tuotemerkin tunnustaminen tekee meistä vahvan kotimaisen valmistajan rakennuslaitteiden alalla. Kotimainen tuotanto on ollut painopisteemme ensimmäisestä päivästä lähtien, jolloin astuimme alalle, ja tämän investoinnin toteuttamisen myötä olemme nopeuttaneet työtämme. Vuonna 2020 toimme paikalliset kaivurikuormaajat yhdessä asiakkaidemme kanssa monilta aloilta, kuten kaivostoiminnasta, maataloudesta, maisemoinnista, satamahallinnosta sekä rakennus- ja kaivosyrityksistä, jotka ovat näiden koneiden yleisimpiä käyttöalueita. Rakensimme itsemme vastaamaan tehokkaammin julkisten tarpeiden yhteydessä syntyviin vaatimuksiin, ja aloimme tapahtua New Holland -merkkisten paikallisten kaivurikuormaajiemme kanssa valtion hankintatoimiston julkisille laitoksille toimittamissa luetteloissa. hän selitti.

Alan odotetaan jatkuvan dynaamisena

Boğaç Ertekin, Turkin infrastruktuuri, energia, kuljetus, kaivostoiminta ja huolimatta monien elinkeinoelämän alojen, kuten maatalouden, pandemian prosessista, kiinnittivät huomiota jatkuvaan ja tekivät lyhyen arvion ensi vuodelle: "Vaikka vuonna 2020 tapahtunut pandemiaprosessi. Turkin liiketoimintakoneet markkinoilla Huomasimme, että kysyntä kasvoi edelliseen vuoteen verrattuna. Odotamme, että investoinnit aloille, joilla rakennuslaitteita käytetään laajasti, erityisesti kaivurikuormaajat, jatkuvat vuonna 2021. Covid-19-toimenpiteiden puitteissa jatkoimme myynti- ja jälkimarkkinointiprosessejamme koko vuoden keskeytyksettä ja meillä oli vuosi vuoden 2020 tavoitteidemme mukaisesti. Tarjoamme laajan tuotevalikoiman Case- ja New Holland -brändeillämme. Meillä on laaja organisaatio, joka tarjoaa samaa korkealaatuista palvelua asiakkaillemme kaikkialla maassamme sekä kotimaisten että maahantuotujen tuotteiden myynti- ja palvelupalvelujen sekä varaosien toimitusten puitteissa.

Boğaç Ertekin päätti lausuntonsa seuraavasti: "TürkTraktörina työskentelemme uusien tuotetekniikoiden ja erilaisten liiketoimintamallien parissa sisäisen innovaatio- ja yrittäjyysyksikkömme ansiosta. Vuonna 2021 jatkamme pyrkimyksiämme vastata asiakkaidemme vaatimuksiin nopeimmin ja tehokkaimmin innovatiivisilla ja teknologisilla ratkaisuilla pitämällä myynnin jälkeinen keskittymämme samaan suuntaan.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset